Welkom op de officiŽle website van ons aller S.P.S. Het is vandaag

Voorbeschouwing
26.11.17

VOORBESCHOUWING:
De winterstop is nog in volle gang, maar de eerste training van het nieuwe jaar zit er weer al op. Komend weekend gaat het Eerste op trainingsweekend naar Oirschot, daarna volgt onder andere nog een oefenwedstrijd tegen derdeklasser de Fendert. Op 27 januari staat de beladen derby tegen Stavenisse op d'n Aekerboam te wachten.
Het Tweede gaat pas op de 20e oefenen, terwijl het Derde alleen maar traint in aanloop naar het vervolg van de competitie.

zaterdag 27 januari :

S.P.S. 1 - Stavenisse 1

14:30 uur

JEUGD:
In de winterstop zijn voor verschillende teams oefenwedstrijden geregeld, kijk in het programma wie, wat, waar en wanneer!


Nieuwe trainer seizoen 2018-2019
06.01.18

Op de nieuwjaarsreceptie van S.P.S. is, na het bekendmaken van het vertrek van trainer Arno Anthonisse, bekendgemaakt wie volgend seizoen voor de groep zal staan: Anton Verweij. Hij traint op dit moment voor het vierde seizoen N.V.S. en gaf al eerder aan, aan een nieuwe uitdaging toe te zijn. Die heeft hij gevonden in de jeugdige groep van S.P.S. en daarom verwelkomen we hem hartelijk op sportpark d'n Aekerboam!


Gezocht: beheerder website
08.10.17

Na vele jaren gaat de websitebeheerder van deze site er mee stoppen. Daarom is S.P.S. op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die het heel leuk lijkt om dit over te nemen. Eigen ideeën, vernieuwing van de pagina's, nieuwe layout; alles is mogelijk.
Wil je het niet alleen doen maar met z'n tweeën, drieën, vieren of een heel leger? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Zelfs zonder enige ervaring is het mogelijk de site bij te gaan houden. Natuurlijk zal de huidige beheerder zoveel mogelijk de kneepjes van het vak bijspijkeren, indien nodig.

Interesse? Informeer bij het bestuur van S.P.S. of de huidige webmaster.


Week 50: Alleen O11 speelt wedstrijd
17.12.17

O11: Maik

Bij de senioren was het Eerste al op vrijdag afgelast, het Tweede en Derde volgden op zaterdag vanwege de slechte (lees: heel erg natte) gesteldheid van de velden.

Alleen de O11 speelde nog zijn laatste wedstrijd, thuis tegen Roosendaal O11-7. In een spannende wedstrijd werd helaas toch weer aan het kortste eind getrokken.

De VR2 waren vrijgeloot voor de beker en trainden op d'n Aekerboam.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 50.


Pupil van de Week: Lisa van Dijke
10.12.17

De laatste Pupil van de Week van dit kalenderjaar speelt in de O11 en heeft haar plaats in de voorhoede veroverd: Lisa van Dijke. Lisa is sinds dit jaar lid van S.P.S. en heeft als grote voordeel dat ze vrij groot is en dus goed gebruik van haar lichaam kan maken tijdens de duels. Zij gaf bij haar optreden de keeper van Apollo'69 het nakijken.
Lisa

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Week 49: Droevenis qua punten
10.12.17

Wederom een verliespartij voor het Eerste, dat in Apollo'69 een te hoog opstakel tegenover zich vond. Al na vier minuten waren er drie doelpunten gescoord, waarvan twee in het verkeerde doel. Dat kon niet meer omgedraaid worden zodat de bezoekers met een verdiende zege huiswaarts konden.

1e: René

Het Tweede zag na de winst van vorige week de andere kant van de medaille en verloor thuis van laagvlieger D.V.O.'60 4. Ondanks een inhaalrace in de tweede helft moest het hoofd worden gebogen.
Dat deed ook het Derde, al was dat minder verrassend. De nog ongeslagen koploper Halsteren 4 zag tot zijn verrassing dat de openingstreffer nog door S.P.S. werd gescoord, maar effende dat vlekje in het verloop van de wedstrijd.

De O13-1 blijft op kampioenskoers en maakte geen fout. Ook de O9 wist zijn laatste competitiewedstrijd in de najaarscompetitie winnend af te sluiten. De overige teams kwamen niet tot winst of werden afgelast.
De O6 speelde in Nieuw Vossemeer vriendschappelijk en wist ook te winnen.

In de enige derby die de VR2 spelen, werd zonder mededogen de W.H.S./Tholense Boys VR1 combinatie aan de kant gezet met duidelijke cijfers. Daardoor blijft tevens de koppositie in handen.

Klik <hier> voor het verslag van week 49.


Rubriek: Simpele Persoonlijke Sportweetjes
03.12.17

Nét iets te laat, maar hier dan alsnog de S.P.S. van de maand november. Ditmaal een persoon die echt iedereen bij onze club kent. Een markant persoon met een duidelijke mening, maar wel altijd met de beste intenties voor S.P.S.

Kijk <hier> voor de S.P.S. van november 2017.


Week 48: O17 en O15 lijken titel te gaan missen
03.12.17

O9: Fabian

In tegenstelling tot vorig seizoen kon de derby in en tegen Smerdiek dit keer niet tot een goed einde worden gebracht. De thuisclub was nét even feller en verdiende uiteindelijk ook, op basis van de hele wedstrijd, de overwinning. Zuur, maar hopelijk een wake-up call dat het niet allemaal aan komt waaien en er een tandje bij moet worden gezet.

In een spannende wedstrijd hield het Tweede directe concurrent Kogelvangers 2 van de winst en ziet daardoor het gat met de ondersten weer een stukje groter worden.
Bij het Derde was voor de tweede achtereenvolgende thuiswedstrijd de tegenstander niet bij machte te komen; ditmaal fc Bergen 4.

Zowel de O17 als de O15 lijken door het punt(en)verlies tegen respectievelijk N.V.S. O17 en Brouwershaven O15 de strijd om de titel te gaan verliezen. De O13-2 pakte wel de winst tegen B.S.C. O13-2 en de O9 zag in de slotminuten een 5-3 voorsprong nog uit de handen glippen tot een gelijkspel.
De O6 speelde vriendschappelijk tegen W.H.S. O6 en wist te winnen.
De O13-1 en O11 werden afgelast.

De VR2 was vrij maar zag directe titelconcurrent Axel VR1 verliezen.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 48.


Mosselavond 2017
01.12.17

Mosselavond

Op 03 november 2017 werd de rijke traditie van de mosselavond bij S.P.S. voortgezet, en met zo'n 50 mensen was het een zeer geslaagde avond te noemen. Ook de verloting viel zeer in de smaak, met prijzen in alle soorten en maten.

Klik <hier> voor fotoverslag.


Week 47: Heel veel punten binnengehaald
26.11.17

Een wedstrijd met niet twee, maar wel vier gezichten. Dat was kort samengevat S.P.S. - Hansweertse Boys, waarbij uiteindelijk de kwaliteit toch de doorslag gaf en het Eerste met een ruime overwinning van het veld stapte. Gelukkig maar, want winnen betekent over het algemeen zelfvertrouwen, wat nog nodig kan zijn komende wedstrijden.

O15: Milan

Het Tweede wilde gaan ballen tegen D.V.O.'60 2, maar werd ter elfder ure teleurgesteld door een telefoontje uit Roosendaal. Derhalve werd er getraind.
Op drie punten werden gerekend bij het Derde, het werd er slechts eentje. Tot vier minuten voor tijd nog comfortabel voorstaan, echter alsnog twee tegendoelpunten incasseren en gelijkspelen.

De O11 was het lelijke eendje, want dat was het enige jeugdteam dat geen punten wist te scoren. Dat deden wel alle andere teams, waarbij de O17, O15 en O13-1 zicht blijven houden op de titel in hun klasse. Grootste overwinning was voor de O9, grootste verrassing de O13-2.

Een prima overwinning voor de VR2, dat koploper Axel VR1 aan de zegekar bond en daarbij naar de eerste plaats steeg.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 47.


Pupil van de Week: Sophie Boelhouwers
22.10.17

De tweede Pupil van de Week speelt in de O11 en pas sinds dit jaar niet meer in het doel: Sophie Boelhouwers is haar naam. Sophie is tegenwoordig leider van de verdediging maar stoot regelmatig door naar het middenveld om daar te assisteren.
Sophie

Klik <hier> voor de fotoreportage.


S.P.S. statistieken
06.06.17

Daar waar nodig zijn de "eeuwigdurende" statistieken weer veranderd en/of aangevuld. Kijk snel wie is toegevoegd, voorbijgestreefd of wat er op een andere manier is veranderd.

Om het verleden, heden én de toekomst wat meer te laten leven, staat er op de pagina "statistieken" onder de kop "Clubinfo". Hier loop je allerhande feitjes, weetjes en aardigheden tegen het lijf. Van de topscorer tot de oudste speler van S.P.S., jubileumdoelpunten en wat al niet meer.

Wie weet sta je er zelf wel bij! Kijk snel of klik <hier>.

Heb je zelf een leuk idee om de statistieken aan te vullen, schroom niet om dit kenbaar te maken.


Oproep!!
21.02.16

Elke week staan er wel een aantal papa's, mama's, oma's, opa's, vrienden en/of supporters te kijken naar wedstrijden van S.P.S. Er worden dan natuurlijk ook foto's gemaakt. De fotograaf van S.P.S.; d'n Vjírtienuh, probeert altijd de wedstrijden die op d'n Aekerboam worden gespeeld, te fotograferen. Helaas lukt dit door omstandigheden niet altijd. Ook van uitwedstrijden is (meestal) geen beeld.

Daarom is het natuurlijk altijd leuk dat ook ander mensen foto's die ze maken opsturen naar de site. Of het nu met een super-de-luxe camera of met een telefoon is: alle foto's zijn altijd welkom. Dus niet aarzelen en opsturen die foto's! Het liefst voor zondag 23.00 uur, dan komen ze nog voor maandag op de site.

Klik voor het mailadres op het envelopje in de linkerkolom, naast d'n Vjírtienuh.

Alvast bedankt, namens alle voetballers van S.P.S.!


S.P.S.-kleding kopen?
09.11.15

Bram namens de E2
Sinds deze zomer is het mogelijk om via de Zeeuwse Clubshop S.P.S.-kleding te kopen. Vooralsnog voornamelijk fankleding, maar over niet al te lange tijd ook wedstrijd-kleding. In de rechterkolom staat een link naar de Zeeuwse Clubshop en kom je gelijk op de goede pagina.

Voor alle leeftijden is er kleding te vinden en het mooie is: 20% van het aankoopbedrag gaat als bijdrage naar S.P.S.! Dus zoek je een mooie hoodie, vest, muts, badjas of noem maar op? Ga dan naar de Zeeuwse Clubshop en je koopt niet alleen mooie kleding, maar helpt S.P.S. ook nog eens.

Kijk <hier> voor de Zeeuwse Clubshop.


Smurfentrainingen
24.05.15

Ook komend seizoen kunnen zich weer nieuwe Smurfen aanmelden bij S.P.S. Hoe het er precies gaat uitzien is nog niet bekend, maar blijf de website volgen voor meer nieuws!

Proeftrainingen Smurfen

Ben jij vier jaar en lijkt het jou en je vriendjes of vriendinnetjes leuk om het voetbalspel te spelen? Kom dan op de donderdagavonden eens kijken bij de training van deze Smurfen. In september en oktober op het veld, daarna wordt bekeken hoe de weerssituatie is. Vanaf half november tot en met maart staan deze gepland in de sporthal in Poortvliet, daarna wordt er weer op het veld van d'n Aekerboam getraind.

Natuurlijk kun je altijd voor inlichtingen eerst even contact opnemen met mensen van de vereniging.

Klik <hier> voor de uitnodiging.


Supportersclub S.P.S.
01.02.15

Steun de jeugd van S.P.S. door voor een luttel bedrag lid te worden van de Supportersclub.

Kijk <hier> hoe dat kan en wat er met Uw geld gebeurt.


Voor oudere items, tot een jaar terug:
Klik <hier>.Klik hier voor de website van Woonboulevard Poortvliet

Klik hier voor de website van Overbeeke & Van Dijke Assurantiën

Klik hier voor de website van de Zeeuwse

Wilt u sponsor worden?

Geïntereseerd in een foto?

S.P.S. kleding kopen