Bedankje Hoofdtrainer

Voor de sv SPS is de teleurstelling groot.

 

De koploper die al vanaf de eerste competitiewedstrijd bovenaan staat in de vierde klasse B was op koers om dit seizoen te promoveren naar de derde klasse maar helaas, deze droom werd abrupt beëdigd door alle maatregelen i.v.m. het corona virus..

We begrijpen de situatie ten zeerste wat er vanuit het RIVM samen met het ministerie ons als volk is opgelegd want veiligheid en zeker gezondheid gaat boven alles voor iedereen.

Natuurlijk raakt de beslissing die is genomen door de KNVB om het seizoen direct te beëindigen en niet de stand die er stond aan te nemen als eindstand het meest op de koploper sv SPS, zeker omdat we vanaf het begin van de competitie bovenaan staan en zelfs zeven punten voorsprong op de nummer twee in de ranglijst daarom is te begrijpen dat we dan teleurgesteld zijn in deze beslissing dus moeten we in het nieuwe seizoen opnieuw in de vierde klasse starten.

Toch moeten we trots zijn als we terugkijken op de afgelopen periode als we realistisch zijn zien we dat we een erg jonge selectie hebben waarin zelfs een aantal vanuit de jeugd, spelers hun debuut hebben gemaakt in de eerste selectie en we zijn zeker gegroeid in onze spelopvatting met aantrekkelijk en verzorgt voetbal spelen.  Wat zeker ook positief te noemen is dat we ondanks een smalle selectie weinig blessureleed hadden en geen schorsingen.

We mogen hopen dat we weer super gemotiveerd zijn wanneer we weer het sociale leven binnen de sport op kunnen pakken zodat we elkaar op welke manier dan ook weer gezond terug zien op de club.

Nu we al weken niet meer mogen trainen en spelen weet je en voel je wat  je mist binnen het verenigingsleven.

Dus wat zou het weer fijn zijn om iedereen weer te treffen op de accommodatie van sv SPS of je nu supporter bent, sponsor, jeugd of senioren speler, clubscheidsrechter, barman,  trainer, leider of in welke vorm dan ook.

Pas goed op jezelf en je naaste.

Hoofdtrainer  Peter van Poortvliet