Nieuwe COVID-19 maatregelen

Nieuwe COVID-19 maatregelen

Naar aanleiding van de door de overheid uitgevaardigde nieuwe COVID-19 maatregelen (vanaf dinsdag 29 sept, 18 uur) gelden vanaf heden de onderstaande maatregelen.

Het is allemaal niet leuk en gemakkelijk, maar het is zeer duidelijk waarvoor we het moeten doen: COVID-19 onder controle krijgen en zorgen dat er niet meer besmettingen en zieken komen.

Aan iedereen dan ook de oproep om je aan deze maatregelen te houden.

Wij proberen de overheidsmaatregelen zo goed mogelijk aan te houden: heb je opmerkingen of suggesties, laat het dan weten.

Het kan altijd beter, maar dit zijn voor nu de maatregelen:

 

ALGEMEEN

 1. Leden die positief getest zijn op COVID-19 melden dit per omgaande aan het bestuur, zodat het bestuur de benodigde maatregelen kan treffen.
 2. De kantine is geheel gesloten tot 20 oktober 2020.
  De bestuurskamer is op wedstrijddagen open.
 3. Rond trainingen en wedstrijden mogen geen ouders en toeschouwers meer aanwezig zijn.
 4. De kleedkamers zijn gewoon open en er kan gedoucht worden.
 5. Geblesseerde speler(s)/speelster(s) gaan niet mee naar/zijn niet aanwezig bij wedstrijden of trainingen.
 6. Teams (spelers, speelsters, begeleiding) die gespeeld hebben mogen niet blijven om naar een ander wedstrijd te kijken. Teams dienen na de wedstrijd zo spoedig mogelijk het terrein te verlaten.

 

 

UITWEDSTRIJDEN

 1. Reizen per jeugdteam met maximaal 4 auto’s (tot en met JO10) of 5 auto’s (t/m JO19) zodat er maximaal 4 of 5 begeleiders bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn. De leiders komen daar bij. Per auto maximaal 4 inzittenden (één chauffeur plus 3 passagiers).
 2. Voor trainingen van de combinatie elftallen met Smerdiek gelden dezelfde regels. Echter alleen de leiders kunnen (eventueel) aanwezig zijn bij de training, andere personen (chauffeurs/ouders) niet.
 3. Bij uitwedstrijden verzamelen op het parkeerterrein, NIET bij de kantine. Houd hierbij de 1,5m onderlinge afstand en beperk de groepsgrootte tot maximaal 40 mensen.
 4. Vervoer met een auto met personen boven de 12 jaar, naar trainingen of wedstrijden, is het advies mondkapjes te dragen.

 

THUISWEDSTRIJDEN

 1. Alleen spelers, speelsters, begeleiding (leider/trainer/vlagger), verzorger, scheidsrechters en bestuursleden hebben toegang tot het sportpark.
  Voor alle overige mensen is toegang verboden, tenzij vooraf toestemming is gevraagd aan het bestuur en hiervoor toestemming is verleend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vrijwilligers.
 2. Voor bezoekende jeugdteams zijn, naast de spelers/speelsters, maximaal 5 begeleiders plus teamleiders aanwezig. Voor senioren teams alleen spelers, speelsters, teamleiders en bestuursleden.
 3. Spelers/speelsters van onze jeugdteams worden door ouders/begeleiders afgezet bij de ingang van het sportpark. Ouders/begeleiders hebben GEEN toegang tot het sportpark. Voor de jongste spelers/speelsters die nog niet zelfstandig hun voetbalschoenen aan kunnen doen vragen wij de ouders dit vooraf te doen. Dit kan voor de toegangspoort bij het sportpark.
 4. In de rust wordt voor ranja / thee gezorgd. Voor de begeleiders en leiders zal voor thee en koffie worden gezorgd.