Nieuwe jeugdtrainer Smerdiek/SPS JO19

Nieuwe jeugdtrainer Smerdiek/SPS JO19

Het samenwerkingsteam Smerdiek/SPS JO19 heeft een nieuwe jeugdvoetbaltrainer gevonden in de persoon van Vincenzo Frangiamore (54 jaar), wonend in Wemeldinge.

Vincenzo is een enthousiaste en gedreven jeugdtrainer, met een schat aan ervaring als trainer bij verschillende verenigingen. Zo heeft hij onder meer ervaring op gedaan bij verschillende seniorenteams,  waaronder  bij, Bruse Boys 2 (1e klasse) en als stage bij v.v. Goes (zaterdag 1, 3e klasse). Ook bij verschillende jeugdteams heeft hij reeds ervaring als trainer opgedaan, waaronder bij Zeelandia Middelburg (JO17-1), Yerseke (JO13-1) en v.v. Goes (Jo19-1)

Vincenzo, in het bezit van diploma UEFA C inclusief licentie, is erg leergierig en ambitieus, verwacht van zijn spelers gedrevenheid en verantwoordelijkheid, maar bovenal beleving en plezier in voetbal.

In de toekomst hoopt Vincenzo hoofdtrainer te worden bij een seniorenelftal. Voorlopig wilt hij zich echter focussen op ‘onze’ JO19, met betrokkenheid richting de overige jeugdteams.

We wensen Vincenzo veel succes en plezier toe.