Uitnodiging ALV 2020

Beste SPS’ers,

 

Het seizoen 2019-2020 gaat de boeken in als memorabel. In de eerste plaats vanwege de ‘pool position’ van ons eerste elftal in de competitie natuurlijk. Alles leek er op dat 25 jaar het standaardelftal weer kampioen zou worden, totdat……..

 

Enfin, u weet hoe het afgelopen is.

 

Corona gooide roet in het eten en drukte vervolgens haar stempel op het wel en wee in de voetballerij. Op dit moment kan er nog steeds niet worden gevoetbald en inmiddels zijn we weer aan het nieuwe seizoen begonnen. Het lijkt er op dat deze ook niet uitgevoetbald wordt .

 

Laten we dan hopen dat we nog voor de ‘ regio cup’ kunnen spelen, maar dat is op dit moment ook nog ongewis.

 

Wel wil het bestuur verantwoording afleggen over het afgelopen seizoen. Normaal gesproken had dit in november 2020 plaatsgevonden, maar ook dit kon geen doorgang vinden vanwege corona.

 

Op dit moment is het onduidelijk wanneer we weer in de kantine/op de club kunnen samenkomen. Vandaar dat het bestuur een ‘bypass’ heeft gevonden voor de Algemene Leden vergadering.

 

Deze zal worden gehouden op vrijdag 26 februari 2021 in de kantine van SPS. Om corona proof te kunnen werken, zal een inloop worden gehouden. Deze vangt aan om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Het Dagelijks Bestuur zal aanwezig zijn om leden te ontvangen en hun vragen te beantwoorden.

 

Er is bewust gekozen voor deze constructie zodat niet te veel mensen in de zelfde ruimte aanwezig zijn.

Het kan dus zijn dat u even buiten moet wachten, als er te veel mensen in de kantine aanwezig zijn.

Wij hopen op uw begrip en medewerking om eea op een veilige manier te laten plaatsvinden.

 

Met sportieve groet

 

Bestuur SPS

Ap van de Belt