Voorbeschouwing SPS seizoen 2021-2021

Voorbeschouwing SPS seizoen 2021-2021

De bal rolt inmiddels weer want we zijn begonnen aan de voorbereiding voor een nieuw voetbalseizoen en laten we met z`n allen hopen dat we het seizoen volledig kunnen spelen zodat iedereen weer zijn hobby kan uitvoeren en dat we weer het plezier mogen beleven om tegen die bal te trappen.
Het is voor iedereen belangrijk om de dingen weer te kunnen doen zonder de beperkingen en of maatregelen en of je nu voetballer, trainer, vrijwilliger of supporter bent.

De indelingen zijn inmiddels bekend v.w.b. de competitie en ook het programma is inmiddels bekend.
Als we vooruit kijken naar het programma gaan we direct een ploeg krijgen in onze eerste competitie wedstrijd die zeker tot de kanshebbers zal horen.
Maar voordat we op 25 Sept in een thuiswedstrijd beginnen tegen Kruiningen spelen we eerst drie wedstrijden voor de beker en de eerste wedstrijd hiervoor is positief verlopen met een overwinning op derde klasser Kogelvangers wat ons vertrouwen moet geven nadat we de eerste weken onze oefenperiode erg stroef hebben afgesloten.
De lange voetbal loze periode en vakanties zullen daar zeker invloed op hebben gehad.

In onze competitie indeling (vierde klasse B) zijn we ingedeeld met alleen maar Zeeuwse tegenstanders, en als we naar de kanshebbers kijken denk ik dat Kruiningen en FC de Westhoek zullen strijden voor de titel.
Natuurlijk zal SPS hier ook aanspraak voor willen maken maar dit zal veelal afhangen of er niet te veel blessures en of schorsingen komen want ik zeg altijd de breedte van je selectie maakt het verschil of je wel/niet kan meedoen voor de hoofdprijs en of een periode titel.
Tevens zijn er nog meer ploegen die hiervoor mee willen strijden zoals Smerdiek, WIK`57 en SKNWK en een underdog Rillandia.

Dus gezien het programma 25 Sept SPS- -Kruiningen en op 2 Okt WIK`57- SPS hebben we gelijk mooie wedstrijden om naar uit te kijken.

laten we hopen dat het voor iedereen (jong/oud, senior of jeugdspeler) weer een mooi sportief/ gezond voetbalseizoen mag worden met veel successen.

Hoofdtrainer
Peter van Poortvliet