Vooruitblik seizoen 20-21

Vooruit kijken naar het seizoen 2020-2021.

 

We gaan ons weer voorbereiden op datgene wat we allemaal graag doen, en dat is voetballen.

We willen het gras weer ruiken, de voetbalschoenen aantrekken, we willen weer onze hobby uitvoeren en natuurlijk gezellig bij elkaar zijn bij de club.

We willen weer lekker trainen en wedstrijden spelen, en daarom hopen we ook dat de epidemie niet weer ons complete leven gaat beïnvloeden.

Inmiddels hebben we te horen gekregen dat SPS in het nieuwe seizoen gaat deelnemen in de vierde klasse en is de indeling v.w.b. de tegenstanders ook bekend gemaakt.  Ondanks dat de KNVB aangaf dat de klassen niet of nauwelijks zullen veranderen t.o.v. de klassen van afgelopen seizoen zien we toch heel veel andere tegenstanders die zijn ingedeeld in de vierde klasse B

Hieruit kunnen we concluderen dat er door deze indeling heel wat ploegen voor de bovenste plaatsen zullen spelen.

Natuurlijk zullen wij als SPS ook mee willen strijden voor een prijs maar de concurrentie zal er zeker ook zijn van bijvoorbeeld Steenbergen, VVC`68, Smerdiek, Kruiningen, Vrederust en FC de Westhoek. Hiernaast zijn er misschien nog outsiders die zeker ook voor verassingen kunnen zorgen zoals b.v. Rillandia, WIK`57 en SKNWK om er maar een paar te noemen.

We mogen dus verwachten dat het een zware en spannende competitie zal gaan worden en iedere wedstrijd er vol voor moeten gaan om in aanmerking te komen om een prijs te pakken in deze klasse.

Nu is de uitdaging voor sv SPS om datgene wat we afgelopen seizoen in vele wedstrijden hebben laten zien om als hecht  en getalenteerd jong team deze prestaties ook weer laten zien en met veel trainingsarbeid ons ook weer verder te kunnen door ontwikkelen.

Als we dit kunnen opbrengen dan ligt er een grote uitdaging voor de spelers en zal de prestatie nog groter zijn om in deze zware klasse tot de kanshebbers te horen.

We hebben er zeker zin in om naar een lange tijd weer te beginnen en hebben zeker een positief gevoel om met deze jonge ploeg verder te kunnen groeien, ook omdat we als team bijna iedereen bij elkaar hebben gehouden en zijn Jelmer Flikweert, Marnix Lindhout en Thijs van Zanten lid geworden bij sv SPS. Tevens zijn er ook een aantal jeugd spelers toegevoegd aan de selectie. (Artjan Feytel, Joeri Anthonisse, Daan en Stijn v d Male)

Voor een ieder die nog  van zijn (aangepaste) vakantie gaat genieten, denk aan de COVID-19 regels!! zodat we gezond en veilig aan onze voorbereiding met iedereen kunnen beginnen.

 

Hoofdtrainer

Peter van Poortvliet