Welkom op de officiŽle website van ons aller S.P.S. Het is vandaag

Voorbeschouwing
09.06.18

VOORBESCHOUWING:
Het seizoen zit er weer op, volgend seizoen een nieuwe website!

don-, vrij- en zaterdag
21, 22 en 23 juni:

S.P.S. 55 jaar!

programma

JEUGD:
.


S.P.S. 55 jaar jong!
09.06.18

1

Klik op de flyer voor een groter formaat!

Complete programma:

Donderdag 21 juni 2018

  • 19:30 - 21:00 uur: Clubkampioenschappen senioren, JO17 en dames SMD/SPS VR2.
  • 21:30 - 0:00 uur: Officiele opening met hapje/drankje muziek.

Vrijdag 22 juni 2018:

  • 19:30 - 01:00 uur: Feestavond voor leden/supporters/vrijwilligers en andere belangstellenden met o.a. de 55-jaar S.P.S Quiz m.m.w. Incredevent, DJ en een optreden van Corné van Meer.

Zaterdag 23 juni 2018:

  • 9:30 uur - 12:00 uur: 'Autobedrijf Tuitert' Junior Football Games voor alle jeugdleden met een aantal mooie attracties! Jeugdleden krijgen per mail nog een uitnodiging.
  • 13:00 - 17:00 uur: Tweedorpentoernooi (opgeven achter de bar of via email: l.quist@outlook.com).
  • 15:00 - 15:30 uur: Autobedrijf de Groen Penaltybokaal.
  • 18:00 - 20:00 uur: Groots Buffet m.m.w. Brasserie de Zeester (opgeven achter de bar of via email: l.quist@outlook.com. Kosten: € 15,- p.p. Kinderen tot 12 jaar: € 5,- p.p.).
  • 20:00 - 0:00 uur: DJ Jhonny Goudzwaard.

Rubriek: Simpele Persoonlijke Sportweetjes
09.06.18

Mei heeft ook nog een S.P.S. opgeleverd, dus ietwat later dan gebruikelijk alsnog deze rubriek. Ditmaal iemand die je niet vaak hoort, maar in het veld precies weet wat hij kan.

Klik <hier> voor zijn/haar S.P.S.!


Pupil van de Week: Max Gebraad
21.05.18

In de laatste Pupil van de Week van dit seizoen was het de beurt aan Max Gebraad, die er geen gras over liet groeien en de keeper van Cadzand vakkundig in de luren wist te leggen.

Max

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Pupil van de Week: Amber Uijl
21.05.18

Amber

Bij de wedstrijd tegen D.w.O.'15 was Amber Uijl de Pupil van de Week. Amber gaf daarbij het goede voorbeeld door de keeper te passeren met een strak schot!

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Week 20: Derde gestuit, Eerste derde keer winst
21.05.18

Voor de derde wedstrijd op rij werd keeper Richard niet gepasseerd, en ook voor de derde keer op rij werd er tweemaal gescoord. Een mooi rijtje, waarbij de kanttekening moet worden gezet dat net na rust de bezoekers wel een aantal mooie kansen onbenut lieten. Ondanks dat uiteindelijk een verdiende overwinning.

Feest

Tegen Kogelvangers 2 was het Tweede niet opgewassen en moest met een 1-4 nederlaag genoegen nemen. Ook het Derde kon het niet bolwerken, in Bergen op Zoom was fc Bergen 4 met maar liefst 6-0 de baas en moest de mooie reeks overwinningen worden besloten.

Op woensdag pakte de O13-1 de volle winst tegen Prinsenland O13, en deed dat zaterdags nog eens dunnetjes over door ook Kogelvangers O13 aan de zegekar te binden. De O17, de O11 en de O7 pakten ook allemaal de volle winst.
De overige teams; O15, O13-2 en O9, moesten het zonder punten stellen.

Na de domper van vorige week herpakten de VR2 zich, door Kapelle VR1 geen kans te geven en zonder punten naar huis te sturen.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 20.


Week 19: Eerste wint 2x en O17 naar finale beker
17.05.18

1: Leonard

Twee maal winst in drie dagen, het is wel eens anders geweest deze competitie. Tegen D.w.O.'15, toch een team dat speelt voor de tweede plaats, werd sober en afwachtend gevoetbald, maar werden wel de meeste kansen gecreëerd. Een 2-0 overwinning was daarmee het gevolg en Smerdiek de lachende derde.

Op zaterdag werd de reis naar Hansweert aangevangen, waar wederom met een 2-0 overwinning werd afgesloten.
Het Tweede was (wederom) niet opgewassen tegen Smerdiek 2 en moest de terugreis aanvangen met een 3-1 nederlaag.
De thuiswedstrijd van het Derde was gauw bekeken en eindigde in een 3-0 overwinning.

Op donderdag speelde de O17 in de halve finale van de beker met tegenstander Schijf, die met een 7-0 nederlaag terug naar Brabant werd gestuurd. Zodoende een finaleplaats, en wel tegen W.H.S. O17.

Die wedstrijd werd alvast geoefend, maar dan in competitieverband. Daar legde de O17 het af omdat het niet was opgewassen tegen de tactiek van de groen-witten. Ook de O9 en O7 pakten geen punt(en).
Dat deed wel de O13-1, met een eclatante overwinning op Bruse Boys O13. Tevens de felicitaties voor de O13-2, dat de eerste driepunter kon noteren.

Een domper voor de VR2, dat tegen de Meeuwen genoegen moest nemen met een gelijkspel. Hierdoor nam Axel VR1 de koppositie over en lijkt een kampioenschap in het zicht van de haven te stranden.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 19.


Rubriek: Simpele Persoonlijke Sportweetjes
06.05.18

Na twee maanden zonder te hebben moeten doen, is er in april door Robert weer iemand gestrikt om zijn of haar visie te geven. Deze maand een persoon die al op veel plaatsen in het veld heeft gestaan, maar daarbij van voor langzaam naar achteren is gezakt.

Klik <hier> voor zijn/haar S.P.S.!


Week 18: Derde zet zegereeks voort
06.05.18

Wederom een nederlaag voor het Eerste, nu was Vrederust te sterk. Met het accent op de verdediging moest er een puntje worden gepakt tegen de in vorm zijnde groenhemden, maar het werd een pak slaag. Gelukkig werd het tempo na de 3-0 teruggeschroefd en kon er uiteindelijk nog wat worden teruggedaan in de vorm van een eretreffer.

1: Raynor

Wederom was het Tweede vrij gehavend, maar dankzij een aantal spelers van de O17 kon er volledig aan de wedstrijd worden begonnen. Helaas was Prinsenland 3 te sterk en moest genoegen worden genomen met een nederlaag.
Twee wedstrijden speelde het Derde deze week. Donderdag werd W.H.S. 4 met 1-4 aan de zegekar gebonden, waarna Smerdiek 3 er twee dagen later aan moest geloven en met 2-0 werd overwonnen.

Slechts vier jeugdwedstrijden. De O15 redde het niet na een 0-3 voorsprong bij rust, terwijl ook de O13-2, O11 en de O9 geen punten konden pakken.

De VR2 waren vrij vanwege personele problemen bij de tegenstander.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 18.


Pupil van de Week: Jasper van Nieuwenhuijzen
23.04.18

Jasper van Nieuwenhuijzen was in de wedstrijd tegen Smerdiek de Pupil van de Week en deed wat de selectie naliet: scoren. Deze keeper van de O11 treedt overigens in de voetsporen van opa Hans, die in het verleden ook het doel van S.P.S. verdedigde.

Jasper

Klik <hier> voor de fotoreportage.


Week 16: Nul doelpunten bij de senioren
23.04.18

1: Richard

Een verzwakt Eerste kon het tegen een duidelijk gemotiveerd Smerdiek absoluut niet bijbenen. Al binnen het kwartier was het 0-2 en het was dat de gasten daarna gas terug namen, anders had het er zeer donker uitgezien voor het keurkorps van Poortvliet/Scherpenisse.
Het seizoen is nu echt over, er valt definitief niks meer te winnen.

Ook personele problemen bij het Tweede, dat een delegatie van het Derde als gastspeler mocht verwelkomen. Het mocht niet baten tegen V.V.C.'68 3, dat met 0-2 aan de goede kant van de score bleef.
Het Derde was verzet naar een latere datum.

Door de week twee wedstrijden, waarbij de O13-1 niet van Tholen wist te winnen. Dat deed de O11 wel van Vosmeer en herhaalde dit kunstje op zaterdag door CluZoNa O11-4 aan de zegekar te binden. Ook de O17 blijft op stoom en pakte Roosendaal O17-4 in. De O9 en O7 lieten dubbele cijfers noteren en deden dus wat aan het doelsaldo.
De O15 en O13-2 waren niet bij machte te winnen van respectievelijk Tholense Boys en W.V.V.'67.

In Goes moesten de VR2 diepgaan voor een overwinning, maar wederom lukte het. Met een 1-2 overwinning blijft de eerste plaats gehandhaafd.

Klik <hier> voor de uitslagen van week 16.


Nieuwe beheerder website
02.04.18

De kogel is door de kerk: de site krijgt volgend seizoen een nieuwe webmaster: Robert Theunissen. Robert gaat het overnemen en zit vol met nieuwe ideeën. Er zal dus het één en ander gaan veranderen, maar ook hij is afhankelijk van de geleverde content. Laat dus de site niet afhankelijk zijn van één of twee personen, want www.voetbalsps.nl is van alle leden!

Robert kan altijd "handjes" gebruiken, schroom niet en neem gerust contact met hem op om te kijken wat er kan gebeuren.


S.P.S. statistieken
06.06.17

Daar waar nodig zijn de "eeuwigdurende" statistieken weer veranderd en/of aangevuld. Kijk snel wie is toegevoegd, voorbijgestreefd of wat er op een andere manier is veranderd.

Om het verleden, heden én de toekomst wat meer te laten leven, staat er op de pagina "statistieken" onder de kop "Clubinfo". Hier loop je allerhande feitjes, weetjes en aardigheden tegen het lijf. Van de topscorer tot de oudste speler van S.P.S., jubileumdoelpunten en wat al niet meer.

Wie weet sta je er zelf wel bij! Kijk snel of klik <hier>.

Heb je zelf een leuk idee om de statistieken aan te vullen, schroom niet om dit kenbaar te maken.


Oproep!!
21.02.16

Elke week staan er wel een aantal papa's, mama's, oma's, opa's, vrienden en/of supporters te kijken naar wedstrijden van S.P.S. Er worden dan natuurlijk ook foto's gemaakt. De fotograaf van S.P.S.; d'n Vjírtienuh, probeert altijd de wedstrijden die op d'n Aekerboam worden gespeeld, te fotograferen. Helaas lukt dit door omstandigheden niet altijd. Ook van uitwedstrijden is (meestal) geen beeld.

Daarom is het natuurlijk altijd leuk dat ook ander mensen foto's die ze maken opsturen naar de site. Of het nu met een super-de-luxe camera of met een telefoon is: alle foto's zijn altijd welkom. Dus niet aarzelen en opsturen die foto's! Het liefst voor zondag 23.00 uur, dan komen ze nog voor maandag op de site.

Klik voor het mailadres op het envelopje in de linkerkolom, naast d'n Vjírtienuh.

Alvast bedankt, namens alle voetballers van S.P.S.!


S.P.S.-kleding kopen?
09.11.15

Bram namens de E2
Sinds deze zomer is het mogelijk om via de Zeeuwse Clubshop S.P.S.-kleding te kopen. Vooralsnog voornamelijk fankleding, maar over niet al te lange tijd ook wedstrijd-kleding. In de rechterkolom staat een link naar de Zeeuwse Clubshop en kom je gelijk op de goede pagina.

Voor alle leeftijden is er kleding te vinden en het mooie is: 20% van het aankoopbedrag gaat als bijdrage naar S.P.S.! Dus zoek je een mooie hoodie, vest, muts, badjas of noem maar op? Ga dan naar de Zeeuwse Clubshop en je koopt niet alleen mooie kleding, maar helpt S.P.S. ook nog eens.

Kijk <hier> voor de Zeeuwse Clubshop.


Smurfentrainingen
24.05.15

Ook komend seizoen kunnen zich weer nieuwe Smurfen aanmelden bij S.P.S. Hoe het er precies gaat uitzien is nog niet bekend, maar blijf de website volgen voor meer nieuws!

Proeftrainingen Smurfen

Ben jij vier jaar en lijkt het jou en je vriendjes of vriendinnetjes leuk om het voetbalspel te spelen? Kom dan op de donderdagavonden eens kijken bij de training van deze Smurfen. In september en oktober op het veld, daarna wordt bekeken hoe de weerssituatie is. Vanaf half november tot en met maart staan deze gepland in de sporthal in Poortvliet, daarna wordt er weer op het veld van d'n Aekerboam getraind.

Natuurlijk kun je altijd voor inlichtingen eerst even contact opnemen met mensen van de vereniging.

Klik <hier> voor de uitnodiging.


Supportersclub S.P.S.
01.02.15

Steun de jeugd van S.P.S. door voor een luttel bedrag lid te worden van de Supportersclub.

Kijk <hier> hoe dat kan en wat er met uw geld gebeurt.


Voor oudere items, tot een jaar terug:
Klik <hier>.Klik hier voor de website van Woonboulevard Poortvliet

Klik hier voor de website van Overbeeke & Van Dijke Assurantiën

Klik hier voor de website van de Zeeuwse

Wilt u sponsor worden?

Geïntereseerd in een foto?

S.P.S. kleding kopen