Foto 1: Al na enkele minuten moet Dennis
redding brengen bij een vrije trap van de bezoekers.

2

Foto 2: Jan speelt de bal in de diepte.

Na drie uitwedstrijden stond er vandaag weer een thuiswedstrijd op het programma. Vosmeer was de tegenstander. Een technische ploeg die goed kan voetballen. De laatste weken behaalden zij opvallende resultaten. 0-2 winst bij concurrent M.E.V.O. en 8-2 verlies tegen smerdiek. Doordat de A vrij was konden we beschikken over 14 man. Colin en Marnix zaten op de bank en Joey sloot later bij vanuit het Tweede. Verder de gebruikelijke opstelling van de laatste weken. Hilbert is in afwachting van de uitslag van zijn M.R.I. die hij afgelopen donderdag ondergaan heeft.

Met de zon fel in het gezicht en de wind tegen begonnen we om half 3 aan de wedstrijd onder leiding van dhr. Heyt. S.P.S. startte wat aarzelend aan de wedstrijd en dit resulteerde na 5 minuten al in een achterstand. Na een voorzet kon de spits van Vosmeer vrij inkoppen: 0-1.

3

Foto 3: Sjaak probeert met een lob de keeper te verschalken.

4

Foto 4: Jorn speelde geen gelukkige wedstrijd.

Na de tegentreffer probeerde S.P.S. te voetballen en er ontstonden ook wat mogelijkheden. Vooral vanaf de linkerkant kwam er een paar keer gevaar maar het geluk was niet aan onze zijde. Uit een corner van links was het dan toch raak. De bal werd goed naar de tweede paal gebracht waar Erwin stond en niet aarzelde. Hij volleerde de bal in één keer in het doel: 1-1. Dit was ook de ruststand.

Na rust golfde het spel wat op en neer. Echt grote kansen waren er niet voor beide partijen. Ook door de zwak fluitende scheidsrechter die steeds overal ver vandaan liep en het bij bosjes neervallen van spelers van Vosmeer kwam S.P.S. niet echt in het spel. Ramon had nog een aardige kans maar hij mikte net naast. In de laatste minuut hadden Leonard en Erwin de wedstrijd moeten beslissen. Leonard schoot tegen de voeten van de keeper en Erwin schoot over. Het eerste puntverlies is een feit, maar er is nog niks aan de hand. Volgende week weer thuis, Z.P.R.'84 is dan de tegenstander. Dinsdag en donderdag weer goed trainen zodat de koppies weer scherp staan a.s. zaterdag.