Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - M.E.V.O. 1

S.P.S. 1 - M.E.V.O. 1 (competitie)

S.P.S. walst over M.E.V.O. heen

Op een zonovergoten middag was M.E.V.O. uit Zierikzee de tegenstander van vandaag. Gezien de stand op de ranglijst zou dit voor S.P.S. geen probleem moeten zijn. Met maar 5 punten uit 16 wedstrijden staat M.E.V.O. op de twaalfde plaats. Overigens speelde S.P.S. de uitwedstrijd met 2-2 gelijk. Opgepast dus!

1

Foto 1: Jan viel uit met een blessure.

2

Foto 2: Een vroege rode kaart voor M.E.V.O.,
waar (uiteraard) niet iedereen het mee eens was.

S.P.S. dat thuis nog ongeslagen is, begon voortvarend aan de wedstrijd en stond na een kwartier al met twee nul voor. Willem was twee keer trefzeker voor de rood-witten. Toen na een minuut of twintig ook nog een speler van M.E.V.O. met rood kon vertrekken (schoppen Willem) leek een grote zege in het verschiet.

Het publiek ging er eens lekker voor zitten, maar tot aan de rust werd er niet meer gescoord. S.P.S. speelde voortdurend op de helft van de tegenstander, maar ging slordig met de kansen om. M.E.V.O. kwam er helemaal niet meer aan te pas en kon zich alleen maar beperken tot verdedigen.

3

Foto 3: Leonard speelde een sterke wedstrijd.

4

Foto 4: Er waren ook weer leden van de "Willem B Fanclub"
aanwezig, en de scheids zag er dan ook geen overtreding in.

5

Foto 5: Mustafa overziet het veld.

Na de rust ging het scoren een stuk gemakkelijker, hier was overigens wel een eigen doelpunt voor nodig. Daarna ging het heel snel en S.P.S. scoorde er lustig op los. Door doelpunten van Ramon (3x) nogmaals een eigen doelpunt (zelfde speler) Willem en Hilbert stond er na negentig minuten 9-0 op het scorebord. Een doelpunt van Erwin werd voor mij om onduidelijk redenen nog afgekeurd. In de tweede helft mocht Edwin ten koste van A.P. nog debuteren. Hij maakte op de liefhebber een prima indruk.

6

Foto 6: Michel heeft een beetje last van de zon.

7

Foto 7: De vierde debutant van dit seizoen: Edwin!

Al met al een prima overwinning tegen een wel hele zwakke tegenstander. Volgende week uit naar W.I.K. die vandaag maar liefst met 12-0 klop kregen van Halsteren. Gezien de stand op de ranglijst(13e) zou dit ook geen probleem moeten zijn, alleen het verleden leert ons dat het tegen deze tegenstander niet altijd gemakkelijk ging. Waken dus voor onderschatting.