Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - Rimboe 1

S.P.S. 1 - Rimboe 1 (competitie)

Door winst op rimboe blijft S.P.S.
zicht houden op het linkerrijtje

Vandaag stond de wedstrijd S.P.S. - Rimboe op het programma, wat vooraf best een zware tegenstander was. In het begin was het even aftasten wat Rimboe in zou brengen, maar een hele sterke tegenstander bleek het niet te zijn. We kwamen 1-0 achter door een vrije trap bij de eerste paal en vrij in kon tikken. We lieten ons niet kennen en al snel was het 1-1 door een afstandsschot van Ramon Voshol. Nog geen minuut later was het aan de andere kant alweer raak. Een speler van Rimboe liet zich vallen en kreeg een vrije trap mee en werd bij de tweede paal helemaal ongedekt ingekopt.

1

Foto 1: De inleiding tot de 0-1: een overtreding van Jan.

2

Foto 2: Wederom een gedegen wedstrijd: Wilmar.

Dus alweer met een achterstand op de borden moesten we verder waar Arek een stevig kopduel won en doorkopte naar Leonard die de vrijstaande Stefan Bogers bediende en er vrij eenvoudig 2-2 van maakte. Nog voor rust kreeg Martin Quist de bal, door een slimme schijnbeweging ging de keeper al naar een hoek en had de spits het voor het uitkiezen en maakte er 3-2 van op slag van rust.

3

Foto 3: Arek.

4

Foto 4: De 1-2 binnengekopt, Matthijs
toucheerde maar kon helaas niet keren.

Na rust kwamen we even goed als de eerste helft goed uit de startblokken, Martin Quist zag een totaal vrijstaande Stefan Bogers over het hoofd en schoot op de keeper, maar na hard werken werd de 4-2 voorsprong werkelijkheid, na een mooie pass van Stefan van links naar rechts voorin op Marnix maakte hij er 4-2 van. De wedstrijd leek gespeeld maar onverwachts wees de scheidsrechter naar de stip, Arnold speelde de bal in een duel maar de scheids zag er een strafschop in, die de 4-3 op het scorebord bracht.

5

Foto 5: Ramon.

6

Foto 6: Jan Pieter.

Waarna er nog tien minuten gespeeld moesten worden zette Rimboe veel druk met veel lange ballen naar de spitsen, al leidde dat niet tot supergrote kansen. Matthijs Verstrate had een bal weg moeten stompen maar hield in en de spits van Rimboe kon koppen maar de bal ging gelukkig achter. Aldoende een DIKverdiende overwinning van S.P.S. op de toen nog medekoploper in de competitie. Belangrijke punten dus voor S.P.S. dat nu de aansluiting houdt aan het linkerrijtje en maar drie punten achterstand heeft op de eerste vier plaatsen!