Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - D.V.O.'60 1

S.P.S. 1 - D.V.O.'60 1 (competitie)

S.P.S. pakt mooie overwinning
tegen D.V.O.'60

Op een mistige zaterdag stond de wedstrijd tegen D.V.O. op het programma. Als we kijken naar de vorige wedstrijden tegen deze tegenstander moest er vandaag zeker revanche genomen worden op eerdere verliespartijen van vorig seizoen.

1

Foto 1: Stefan benut de rebound van het schot
van Leonard en scoort zo zijn tweede van de middag.

We begonnen deze wedstrijd met de volgende opstelling.

Matthijs

Wilmer - JP - Leonard - Edwin

Marnix - Corné - Ramon - Arek

Stefan - Martin

2

Foto 2: Ramon.

We begonnen goed aan de wedstrijd en we waren een stuk beter dan D.V.O. De eerste 20 minuten speelde voornamelijk op de helft van DVO af. Dat resulteerde in een aantal kansen en een aantal doelpunten. Met de rust was het al 3-0 en was er niks aan de hand voor S.P.S. Stefan was het die de score opende hij schoof de bal netjes in de verre hoek. Even later was het weer Stefan die zijn tweede van de middag binnenschoot. Voor rust werd het ook nog 3-0 uit een corner die keurig door Edwin werd binnen gekopt.

3

Foto 3: Arek.

Een paar kleine kansjes voor D.V.O. ook in de eerste helft maar geen probleem voor Matthijs die weer goed stond te keepen. Eigenlijk had S.P.S. in de eerste helft al verder afstand moeten nemen van D.V.O., kansen hiervoor waren er genoeg.

4

Foto 4: Edwin scoort de 3-0 op slag van rust.

In de rust werd besproken dat het belangrijk was om de nul te houden en de voorsprong zo snel mogelijk proberen uit te breiden. Na de rust begonnen we niet goed en dat resulteerde in een slordig kwartier waarin D.V.O. de druk wat ging opvoeren wat zeker niet de bedoeling was. Arek werd  al vroeg in de tweede helft gewisseld omdat hij geblesseerd was, Arnold kwam in zijn plaats. Ook kwam Wilmar nog in de ploeg voor Corné.

5

Foto 5: Matthijs.

Later in de tweede helft ging het weer beter met een aantal mooie combinaties die ook tot doelpunten leidden. Doelpunt nummer vier kwam van Martin die samen met Ramon de verdediging uitspeelde met Martin als afmaker. Even later maakte Stefan na een mooi hakje van Martin de vijfde goal Stefan had daarmee een mooie hattrick gemaakt deze middag.

6

Foto 6: Marnix riskeert lijf en leden om de bal te ruimen.

Over heel de wedstrijd gezien is S.P.S. nauwelijks in de problemen geweest. Na een verloren derby van vorige week was deze overwinning zeker een opsteker voor ons. Een prachtige 5-0 stond mooi op het scorebord. Dinsdag spelen we vriendschappelijk tegen vosmeer omdat we zaterdag vrij zijn. Vervolgens treffen we over twee weken Vrederust in de competitie.