Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - S.K.N.W.K. 1

S.P.S. 1 - S.K.N.W.K. 1 (competitie)

(kop)

Na een weekje rust mocht S.P.S weer aantreden, en wel tegen S.K.N.W.K. Vooraf was al duidelijk dat hier niet zomaar punten van gepakt zou worden, maar gezien de statistieken van twee jaar terug was het wel een tegenstander die S.P.S lag.

Na een bespreking van de trainer en een goeie warming up waren dan dit de namen waar we veld in gingen: Hugo, Wilmer, Ramon, Appie, Edwin, Leonard, Jelmer, Marnix, Jan, Martin en Corné. De wisselspelers waren Rob, Rini en Wilmar. Dat betekende dat Ap de plek van de zieke Jan-Pieter invulde.

1

Foto 1: Wilmer.

2

Foto 2: De 0-1 wordt achter Hugo geschoten.

3

Foto 3: Leonard.

Na een wat behoudend begin was het snel duidelijk dat we een zware middag zouden kunnen krijgen. Dit was dan ook het geval. Maar we begonnen scherp en hielden zover het kon S.K.N.W.K. goed van onze goal. De tegenstander speelde de bal goed rond en wachtte geduldig tot het gaatje. Zo loerde S.P.S op een snelle uitbraak. Maar het was S.K.N.W.K. die de ban brak. Na zwak uitverdedigen was het ineens raak. Nog geen drie minuten later was het weer bus. Ook deze goal gaven we veel te makkelijk weg. Tot aan de rust kregen zeker wij ook een paar mogelijk heden waarvan er zeker één of twee tussen te palen gemogen hadden. Leonard had een vrije schietkans maar testte te keeper van de bezoeker niet. Zo kreeg ook Martin een kans wat in niets resulteerde. Het zijn kleine momenten maar maken we deze goals wel dan voetbal het ook een stuk makkelijker. Tot aan de rust was het S.K.W.N.K. wat ons liet ruiken aan misschien toch nog wel een stunt.

4

Foto 4: Marnix.

5

Foto 5: Jelmer.

6

Foto 6: En wie hebben we daar. Appie's back!

In de rust werd alles weer scherp gezet en zeker gezegd ook in onszelf te geloven. Dat deden we ook na rust maar dan uit het niet krijg je de 0-3 om te oren waar je zelf verzuimd om de aansluitingstreffer te maken krijg je hem aan de andere kant tegen. Zuur voor ons wat na 0-3 tegen een ploeg die meedoet om de titel. Wordt het een heel moeilijk verhaal. Dat bleek ook want op dezelfde wijze als de viel ook de 0-4. Te gemakkelijk vlogen de goals ons om de oren. De buit was binnen voor de bezoekers en wij ging op zoek naar de eretreffer na goeie mogelijkheden onbenut te laten kregen we kwartier voor tijd de 5-0 tegen. De spits kopte een lange bal met veel gevoel over Hugo heen. Tien minuten voor tijd kreeg S.P.S. waar het recht op had: een doelpunt. Marnix ging het 16 meter gebied in van de tegenstander en werd tegen de grond gewerkt. Een penalty dit was een klusje voor Leonard zo verschalkte hij ook de keeper. Wij hadden nog kansen op de 2de maar deze bleef uit.

Conclusie mag toch gesteld worden: een goeie tegenstander waar wij terecht van verloren hebben.  Volgende week de uitwedstrijd tegen Oranje Blauw. Een tegenstander waar wij niet zo maar even de punten ophalen. Maar gezien onze instelling vandaag moet het zeker mogelijk zijn de volle buit mee te nemen.