Wedstrijdverslag fc Bergen 1 - S.P.S. 1

Vorige

fc Bergen 1 - S.P.S. 1 (competitie)

Op de valreep een teleurstellend punt

Na het gelijkspel tegen W.I.K.'57 stond vandaag weer een tegenstander uit het rechterrijtje op het programma. Alleen winst telde vandaag.  Martin was vandaag afwezig, zodat op zijn plaats Wilmar speelde. Fc Bergen was vandaag de tegenstander, een nieuwkomer in de vierde klasse.  Toch zagen we wel wat bekende gezichten bij onze tegenstander. Spelers die overal hun geluk al beproefd hebben en die dit jaar bij fc bergen zijn neergestreken. Nadat de Thoolse scheids de bekritiseerde pasjescontrole deed, startten we om half drie onder een langhangende zon de wedstrijd.

1

Foto 1: Wilmer.

2

Foto 2: Edwin.

3

Foto 3: Marnix.

In het begin was het wat aftastend van beide kanten zonder echte grote kansen. Na een slimme en snel genomen vrije trap kwamen ze toch op voorsprong. S.P.S. ging hierna wel beter voetballen en gebruikte goed de vrije ruimtes op het veld. Al snel werd Marnix op links in de diepte weggestuurd en schoof hij de bal onder de keeper door in de verre hoek; 1-1.  Niet lang konden we van deze voorsprong genieten , gelegenheidsspits Dave Paul kreeg net voor rust alle ruimte en tijd om de bal in de verre kruising te deponeren. 2-1.

4

Foto 4.

5

Foto 5: Daan.

6

Foto 6: Rob.

Na rust konden alle goede bedoelingen gelijk overboord, omdat door balverlies op het middenveld al snel de 3-1 op het scorebord kwam. Gelukkig kwamen we toch weer terug in de wedstrijd door een mooie goal van de sterk spelende Marnix. Met Wilmer op het middenveld en Daan als rechtsback kwam er meer geloof in het elftal en was onze tegenstander alleen nog met snelle uitvallen nog gevaarlijk. Toch kwam de gelijkmaker er. Na een scrimmage voor het doel schoot Leonard de 3-3 binnen. Maar wederom kregen we weer het deksel op onze neus omdat we de spits teveel ruimte gaven en hij weer van afstand zijn ploeg op voorsprong zette.

Met nog enkele minuten op de klok was het Wilmer die Jelmer in de diepte inspeelde deze legde de bal breed op Jan die de bal naast de keeper in het lege doel schoof: 4-4. Dit was ook gelijk de einduitslag.

Conlusie: We kunnen het wel, dat laten we zien als we achterkomen en wakker geschud worden. Maar we zijn er dus nog lang niet want we laten veeeeeel te weinig zien wat we waard zijn.