Wedstrijdverslag Z.B.V.H. 1 - S.P.S. 1

Z.B.V.H. 1 - S.P.S. 1 (competitie)

Een geflatteerde nederlaag voor S.P.S.

Vandaag stond Z.B.V.H. voor S.P.S. op het programma, omdat de eerste keer de wedstrijd afgelast was door weer omstandigheden. Deze moest vandaag worden ingehaald.

Na de bespreking en de warming-up begonnen we aan de wedstrijd. Eerder dit seizoen werden we van de mat geveegd door de mannen van Z.B.V.H. Reden om vandaag ons van een andere kant te laten zien.

1

Foto 1: Hugo.

2

Foto 2: Marnix.

3

Foto 3: Wilmer.

We begonnen goed aan de wedstrijd en voetbalden lekker mee, we kregen zelfs kleine kansjes. Na een minuut of 20 draaide dat helemaal. Een vrije trap van ongeveer 30 meter van de goal, werd strak voor geslingerd door Z.B.V.H. en bij de tweede paal kopte de centrale verdediger van hun de bal terug en was het raak. Dit was ook de ruststand, het slechte spel van ons zou de tweede helft echt beter moeten.

4

Foto 4: Jan Pieter.

5

Foto 5: Rini.

6

Foto 6: Maikel.

Dit was het dus ook zo met grote kansen voor Leonard en Marnix in begin van de tweede helft. Maar een ongelukkig moment van onze keeper werd genadeloos afgestraft; 2-0. Dan wordt het moeilijk om tegen een tegenstander als Z.B.V.H. te winnen. We probeerden wel en creëerden kansen genoeg, maar het afmaken van kansen was vandaag niet aan S.P.S besteed.

Twintig minuten voor tijd ging het helemaal mis voor S.P.S., de ene na de andere goal viel voor Z.B.V.H. Tussen de doelpunten door kegelde Marnix nog wel op de lat maar vaak was het S.P.S dat aanviel en Z.B.V.H. dat counterde. Achteraf niet slim van ons want je weet na 3-0 in de 70e minuut dat het gespeeld is. Uiteindelijk liepen ze uit naar 7-0 en dropen wij in Zuid-Beijerland af vol ongeloof hoe dit ons is overkomen!