Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - Hansweertse Boys 1

S.P.S. 1 - Hansweertse Boys 1 (competitie)

S.P.S. wacht nog steeds
op overwinning

Op zaterdag 24 oktober mocht het vlaggenschip aantreden tegen het sterke Hansweertse Boys. In eerste instantie zou dit de laatste wedstrijd van het seizoen zijn maar de K.N.V.B. heeft het programma naar voren gehaald. Zodoende dus de eerste wedstrijd in de 3e periode. Na de vernedering tegen S.K.N.W.K. hadden de mannen van Arno wat goed te maken vandaag.

1

Foto 1: Rob.

.Vol goede moed begon S.P.S. om 14:30 uur aan de wedstrijd. A-junioren Kevin Uijl en Ardjan de Jong begonnen in de basis. Raynor Suurd was helaas niet fit genoeg en kon niet meedoen vandaag. Verder de gebruikelijke namen.

2

Foto 2: Dé botsing tussen Emiel en Jelmer.

Zoals verwacht was het balbezit vooral voor Hansweert. Zij hadden de beschikking over een aantal zeer balvaardige spelers en al snel dienden de eerste mogelijkheden zich aan. Na ruim een kwartier mocht Evander Sno aanleggen vanaf 11 meter na een domme overtreding van Leonard in de eigen 16. 0-1.

3

Foto 3: Leonard.

Een paar minuten later kreeg S.P.S. een volgende domper te verwerken. In een duel kwam Emiel ongelukkig in botsing met zijn medespeler Jelmer. Een diepe snee boven zijn wenkbrauw was het gevolg. Emiel kon niet verder en moest naar de H.A.P. De wedstrijd werd een kleine 20 minuten stilgelegd. Voor Arno reden om nog wat aanwijzingen te geven en er werd afgesproken dat Wilmer en Marnix van posities wisselden. Kees de Jong kwam in de ploeg voor Emiel.

4

Foto 4: Kevin.

S.P.S. hervatte het spel goed en werd nu ook wat gevaarlijker. Na een halfuur werd het zelfs 1-1. Corné stuurde Leonard weg. Deze mocht doorlopen tot in de 16 van de tegenstander en gaf de bal op de inkomende Ardjan. Een niet te missen kans werd dan ook rustig afgemaakt. Helaas kon S.P.S. niet lang genieten van deze voorsprong. Evander Sno mocht na geklungel langs de zijlijn ook nog eens drie man uitspelen en schoot zo de 1-2 binnen. Dit was ook de ruststand.

5

Foto 5: Ardjan.

Na rust ging S.P.S. op zoek naar de gelijkmaker maar helaas was de wedstrijd in een tijdsbestek van vijf minuten gespeeld. De 1-3 en 1-4 vielen kort na elkaar en even leek het er op of S.P.S. helemaal instortte en er weer een grote nederlaag zou volgen. Gelukkig was dit niet het geval. S.P.S. streed voor wat het waard was en kreeg nog enkele kleine mogelijkheden. Richard kwam nog als speler binnen de lijnen voor Leonard. Het slotakkoord was voor Jelmer. Hij schoot na een pass van Marnix de 2-4 binnen.

6

Foto 6: Edwin.

Door deze nederlaag wacht S.P.S. nog steeds op de eerste overwinning van het seizoen. Volgende week wederom een thuiswedstrijd. Dan komt het versterkte Vrederust op bezoek. De mannen van Arno zullen dan wederom alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat te boeken.