Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - Z.S.C.'62 1

S.P.S. 1 - Z.S.C.'62 1 (competitie)

Pak op de broek

Wat schrijf je over een wedstrijd waarin je na precies een half uur voetballen met 0-6 achter staat? Ik eigenlijk het liefst niets! Was onze tegenstander zo goed of waren wij niet top? Meestal is het dan van beide wel wat. Eén en ander zorgde er in ieder geval voor dat na een half uur voetballen menigeen zich afvroeg hoe dit zou gaan aflopen.

1

Foto 1: Pieter.

2

Foto 2: Leander.

De eerste kans / mogelijkheid is nog wel voor ons: nadat Z.S.C.'62 had afgetrapt kwam Jelmer in balbezit. Hij speelt de bal breed naar rechts op Raynor die voorlangs schiet. Na het inzetten van een reservebal omdat de wedstrijdbal naar de mening van onze gasten niet goed was werden we alvast gewaarschuwd door een schot dat voorlangs ging, een vanwege buitenspel afgekeurd doelpunt en een hard schot dat rakelings naast vloog.

3

Foto 3: Wilmer.

4

Foto 4: Raynor.

Daarna scoorde onze tegenstander er lustig op los: in twintig minuten is het zes keer raak. Tegen het einde van de eerste helft krijgt Pieter nog een paar kansjes maar scoren lukt hem deze middag niet.

5

Foto 5: Hugo.

6

Foto 6: Edwin.

In de tweede helft neemt Z.S.C.'62 wat gas terug en blijven we overeind, mede dankzij sluitpost Hugo. Leander speelt, na een prima pass van Kevin, de bal net iets te hard voor zich uit zodat de keeper eerder bij de bal is en Rob moet nog een paar keer flink aanzetten om de rappe nr. 9 niet uit het oog te verliezen. Tegen het einde van de wedstrijd weet de Scharendijkse ploeg nog één keer te scoren en brengt daarmee de eindstand op het scorebord.