Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - Rillandia 1

S.P.S. 1 - Rillandia 1 (competitie)

Beschamende nederlaag...

De laatste thuiswedstrijd voor het Eerste was die tegen de nummer 2 van de ranglijst; Rillandia. Deze tegenstander was nog met S.K.N.W.K. in de strijd om de titel en het was dus duidelijk dat ze maar voor één ding naar Poortvliet kwamen.

1

Foto 1: Edwin in duel.

2

Foto 2: Rob.

Over de wedstrijd kan ik kort zijn. Rilland benutte haar kwaliteiten en wij stelden daar veel te weinig tegenover. Door veel positiewisselingen bij de tegenstander kwamen wij nauwelijks aan voetballen toe en was het van onze kant veel te slordig en onnauwkeurig. Het duurde dan ook maar drie minuten voordat de spits van Rilland zijn eerste goal van de middag maakte. In de eerste helft ging daarna alles maar mis voor ons wat mis kon gaan en Rilland profiteerde daarvan. Doordat alles wat op doel werd geschoten ook veranderde in een goal zochten we met een beschamende 0-6 de kleedkamer op.

3

Foto 3: Corstiaan probeert de aanvoerder in bedwang te houden.

4

Foto 4: Kevin.

In de rust werd er een wissel doorgevoerd en één en ander omgezet om de schade nog enigszins beperkt te houden. De tweede helft was opnieuw niet best van onze kant. Uiteindelijk wist Rilland er nog drie te maken waardoor we onze laatste thuiswedstrijd verloren met de grootste nederlaag van het seizoen: 0-9.

5

Foto 5: Raynor.

6

Foto 6: Jelmer.

We sluiten het seizoen af met twee derby's, daar we volgende week bij Stavenisse op bezoek gaan en de laatste wedstrijd afsluiten tegen Smerdiek. In beide wedstrijden hebben we nog één en ander goed te maken daar we in de thuiswedstrijden tegen deze tegenstanders onnodig punten hebben laten liggen. Het is vrij duidelijk dat we niemand hoeven te motiveren voor deze wedstrijden, alleen al om deze nederlaag enigszins recht te zetten.