Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - W.I.K.'57 1

S.P.S. 1 - W.I.K.'57 1 (beker)

Eerste bekerduel eindigt in remise

Op zaterdag 2 augustus mocht S.P.S. weer aantreden voor de eerste bekerwedstrijd van het seizoen. W.I.K.'57 was de tegenstander. We kennen de tegenstander uit Kerkwerve goed van voorgaande seizoenen. We startten met de volgende mensen: Richard, Kevin Poot, Wilmer, Kees, Corstiaan, Jelmer, Raynor, René, Ardjan, Leonard en Maurice. Rob, Kevin Uijl en Ramon beginnen op de bank.

1

Foto 1: Kevin.

2

Foto 2: Leonard.

De eerste helft van de wedstrijd speelde S.P.S. de bal lekker rond en kwamen er een paar keer goed door, waar een paar keer het laatste tikje ontbreekt om de score te openen. Wik kreeg ook een paar goede kansen om te scoren. Door foutieve passen en onnodige balverliezen van een aantal S.P.S.'ers kwamen ze er snel uit met een aantal man maar Richard hield al de keren zijn doel schoon. Aan het eind van de eerste helft kreeg Leo nog geel omdat hij de scheids erop wees dat we een doeltrap hadden in plaats van een corner tegen, wat zeker ook het geval was.

3

Foto 3: Jelmer.

4

Foto 4: Richard hield zijn doel schoon.

De tweede helft begonnen we met twee verse krachten. Kevin Uijl kwam erin voor Leonard en Rob kwam erin voor Kevin Poot. S.P.S. kreeg gelijk goede kansen om te scoren. Raynor gaf de bal op Kevin die de bal een klein metertje naast schoot. W.I.K.'57 kreeg ook een aantal kansen maar wist ook niet te scoren. S.P.S. kreeg nog een aantal hele grote kansen om te scoren. Zo schoot Maurice in de afronding net voorlangs en stuitte Raynor op de keeper. Even later kwam Ramon in de ploeg voor Jelmer. S.P.S. kwam er daarna nog een paar keer goed door maar miste zuiverheid in de laatste fase. Ardjan kreeg om precies de dezelfde reden als eerder in de wedstrijd bij Leonard nog een gele kaart van de scheidsrechter.

5

Foto 5: Maurice.

6

Foto 6: Corstiaan.

De laatste fase was het paniekerig in de beide doelgebieden en de vermoeidheid begon op te spelen maar tot echt grote kansen leidde dat niet. De wedstrijd eindigde dus in een 0-0 gelijkspel.

Kortom er zijn nog veel punten waaraan we kunnen gaan werken richting de competitiestart. Komende zaterdag zal S.P.S. het in een uitwedstrijd opnemen tegen Wemeldinge. Een tegenstander die bij ons heel wat revanchegevoelens oproept.