Wedstrijdverslag Wemeldinge 1 - S.P.S. 1 (09.09.2017)

Wemeldinge 1 - S.P.S. 1 (beker)

(k)

Op zaterdag 9 september stond de beker wedstrijd Wemeldinge - S.P.S. op het programma. Dit was een goede test voor ons om te zien waar we stonden. Na wat vertraging in verband met het verkeer kwamen we wat later aan op Wemeldinge. Hierdoor moest de warming up korter dan normaal want om half 3 zouden we gewoon starten met de wedstrijd.

We begonnen de wedstrijd met Richard in het doel. Corstiaan, Jelmar, Wilmer en Kees in de verdediging. Ardjan, René, Kevin en Jelmar stonden op het middenveld en Maurice en Leonard stonden in de spits. Raynor, Mark en Ramon zaten op de bank.

1

Foto 1: Jelmer.

We begonnen stroef aan de wedstrijd. Wemeldinge probeerde vooral gevaarlijk te worden door middel van het hanteren van de lange bal. Hierdoor creëerde Wemeldinge aan het begin van de wedstrijd wat kansjes met voornamelijk afstandschoten. Maar dit hadden we al snel onder controle. Wemeldinge wist nog wel te scoren. In de twintigste minuut van de wedstrijd kwam er een diepe bal van achter die ongelukkig verlengd werd door een van onze eigen spelers. De bal belandde in de voeten van de spits van Wemeldinge, hierdoor stond hij een op een tegen Richard. De speler van Wemeldinge faalde niet en schoot de bal binnen, 1-0 voor Wemeldinge.

2

Foto 2: René.

Na dit doelpunt kregen we wat meer grip op de wedstrijd en ging het gelijk op. Allebei de teams kregen wat kleine kansjes. Tot aan de laatste 10 minuten van de wedstrijd, toen kregen we wat meer de overhand in de wedstrijd. Dit vertaalde zich gelijk in de 1-1. Na een paar goede combinaties aan de rechterkant kwam de bal bij Jelmer, hij passte de bal naar Kevin die de bal vanaf randje zestien geplaatst in het doel schoot. Hierna kregen we nog een goede kans, dit was de beste aanval van de wedstrijd, helaas rolde de bal net voorlangs. Na deze actie was het snel rust dus gingen we met een 1- 1 gelijkspel aan de thee.

3

Foto 3: Richard.

In de rust werd Ardjan gewisseld voor Raynor.

4

Foto 4: Kees.

In de tweede helft gingen we verder waar we aan het einde van de eerste helft gebleven waren. We waren de bovenliggende ploeg en we speelden goed voetbal. We lieten de bal goed rond gaan, dit resulteerde ook in de 1-2. Dit was net als de 1-1 een afstandschot, ditmaal van Maurice. Hij schoot de bal goed in de linkerkruising. Nadat we de 1-2 hadden gescoord bleven we goed de bal rondspelen en creëerden we nog een paar kansjes.

5

Foto 5: Jelmar.

In de drieënzestigste minuut werd Leonard gewisseld voor Mark. Na deze wissel ging de wedstrijd redelijk gelijk op. In de zesenzeventigste minuut werd Jelmer gewisseld voor Ramon. Vlak daarna viel de 2-2 voor Wemelinge, eveneens uit een afstandschot. Na dit doelpunt werd Wemeldinge beter en probeerden ze door te drukken en de 3-2 te forceren. Uiteindelijk lukte ze dit vlak voor tijd van uit een afstandschot. Een paar minuten later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

6

Foto 6: Raynor.

Ik vond dat we in de wedstijd de laatste periode van de eerste helft en de eerste periode van de tweede helft goed hebben gevoetbald. Hier kunnen we mee verder richting het begin van de competitie. Als laatste wil ik Mark en Ramon bedanken dat ze met ons mee wilden doen.