Wedstrijdverslag de de Fendert O13-3 - S.P.S. O13-2 (16.09.2017)

Vorige

de Fendert O13-3 - S.P.S. O13-2 (beker)

K

Vandaag hebben we voor de beker de wedstrijd de Fendert - S.P.S. Het is voor sommige spelertjes spannend, want zouden we hem te zien krijgen? Aangekomen in Fijnaart, gelukkig droog en tijdens het omkleden krijgen we de opstelling en de tactiek te horen. Eerst warmlopen op een bijveldje waarna we naar het voetbalveld gaan. En jawel daar staat hij: Frans Bauer. Nadat we dat hebben gehad kunnen we ons volledig  concentreren op de wedstrijd.

We beginnen gelijk goed. We houden druk op de bal zodat de tegenstander niet gevaarlijk kan worden. Na 10 minuten rent Dani met de bal aan zijn voet vanaf de middellijn de verdediger voorbij en schiet tussen de benen van de keepster door de 0-1 binnen. De druk blijft en wij blijven gevaarlijk. Dani schuift ook de 0-2 binnen. Dan moet Dani gewisseld worden omdat hij in botsing was gekomen met een tegenstander (knieën tegen elkaar). De verdediging en het middenveld staan goed. Een mooie pass naar Kees zorgt voor de 0-3 in de 25ste minuut. Vlak voor rust maakt Jeroen er nog 0-4 van en dus een veilige marge om de rust in te gaan.

We hebben de keeper gewissel. Patrick gaat spelen en Dani gaat keepen. De Fendert begint ook anders en gaan sterk van start en scoren de 1-4. Maar wij blijken toch te sterk voor ze. Het wordt dan ook door Jeroen en Patrick 1-5 en 1-6. Jeroen maakt er voor het eindsignaal nog 1-7 van. Goed gespeeld en volgende week gaat de competitie beginnen. Super gedaan!