Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - Hansweertse Boys 1 (25.11.2017)

Vorige

S.P.S. 1 - Hansweertse Boys 1 (competitie)

S.P.S. pakt de drie punten thuis
tegen Hansweertse Boys

Na een teleurstellend resultaat afgelopen week uit bij Waarde, moest er deze week thuis gevoetbald worden tegen Hansweertse Boys. Zij verloren vorige week verassend van Vosmeer en bleven daardoor twee punten onder ons staan. Om aansluiting met de bovenste ploegen te houden moest deze wedstrijd gewonnen worden.

1

Foto 1: Ardjan.

De basisopstelling was op een paar plekken anders dan vorige week. Jelmar stond weer in het centrum achterin en Corstiaan kon er vanwege een lichte blessure niet bij zijn. Marnix stond vandaag weer in de spits en Leonard linkshalf.

2

Foto 2: Richard kan de 3-3 niet voorkomen.

S.P.S. begon zeer fel aan de wedstrijd. De eerste 10 minuten waren duidelijk voor de thuisploeg. Dat resulteerde dan ook in een eerste goal. Marnix schoot de bal goed in en zorgde voor de goede start. S.P.S. kreeg daarna nog verschillende grote kansen maar deze werden niet benut.

3

Foto 3: René.

Na ruim een kwartier kwam Hansweert onverwachts terug in de wedstrijd. Een paar keer kappen en de tegenstander kon makkelijk binnenschieten. Na deze gelijkmaker werd het spel aan beide kanten niet beter. Na een half uur spelen kwam Hansweert weer te makkelijk bij het doel en maakte ze hun tweede doelpunt.

4

Foto 4: Swen.

S.P.S. liet het hier niet bij zitten en na een goede actie van Kevin kwam de bal bij Maurice die de gelijkmaker binnenschoot. Voor de rust kwam S.P.S. door een afgeslagen corner die hard door René werd binnengeschoten op een 3-2 voorsprong.

5

Foto 5: Jelmer wordt onreglementair gestuit in de 16.

Vroeg in de tweede helft kwam Hansweert weer terug. De gelijkmaker werd na een snelle counter binnengeschoten. Na de gelijkmaker werd er door S.P.S. aangezet en dit resulteerde al snel in de voorsprong. Marnix maakte zijn tweede van de middag. Vijf minuten later maakte Leonard zijn 80e doelpunt voor S.P.S. Zou hij de 100 kunnen halen in het rode shirt? Hij werd kort hierna gewisseld voor Swen. Later werd Ardjan nog naar de kant gehaald voor Thomas.

6

Foto 6: Maurice.

In de 80e minuut werd Jelmer neergehaald in het strafschopgebied en de penalty werd door Kevin zeer secuur binnengeschoten. Een paar minuten later maakte Maurice zijn tweede van de middag. Jelmer maakte aan het einde nog plaats voor Ramon. Het laatste kwartier lag het bij Hansweert helemaal open en had er meer gescoord kunnen worden. Maar verder dan 7-3 kwam S.P.S. niet. Een goede overwinning maar het spel zal volgende week tegen Smerdiek nog wel een stuk beter moeten.