Wedstrijdverslag Smerdiek 1 - S.P.S. 1 (02.12.2017)

Smerdiek 1 - S.P.S. 1 (competitie)

Terecht niet gewonnen

Na de eclatante overwinning vorig seizoen (0-2, doelpunten van Marnix en Maurice) bleek maar weer eens te meer: ”Resultaten uit het verleden ......”.

1

Foto 1: Maurice.

De eerste helft was van onze kant niet bijzonder, pas vlak voor rust de eerste doelpoging: een afzwaaier, dus nog niet eens een bal tussen de palen. Het was aan onze doelman Richard te danken dat het bij rust nog 0-0 stond: hij keerde een afstandsschot waarna een Smerdiekenaar in kansrijke positie over schoot en op het halfuur keerde hij knap de kopbal die prima naar de grond gekopt werd.

2

Foto 2: Wilmer.

Kort na de theepauze begon Kevin aan een rush, hij stak van achteruit zo een beetje heel het veld over maar kwam helaas niet meer aan een schot toe. Wat later is het opnieuw Kevin die op rechts de hoek in en langs zijn tegenstander gaat maar zijn voorzet kan door Maurice niet krachtig genoeg op doel gekopt worden.

3

Foto 3: Corstiaan.

4

Foto 4: Ardjan.

Aan onze kant moet Richard wederom optreden, hij tikt de prima kopbal over zijn doel. Uit de corner die volgt schiet Shane Cogels uiteindelijk de 1-0 op het scorebord door de bal in de kruising te schieten.

5

Foto 5: Kees.

We zetten tegen het einde van de wedstrijd druk op de defensie van Smerdiek middels een slotoffensief maar er doorheen komen we niet.

6

Foto 6: Maurice.

De bij Smerdiek net in het veld gekomen Dennis Moerland beslist in blessuretijd de wedstrijd door de verre uittrap, die doorstuitert, van Alex Stoutjesdijk op te pikken waarna hij alleen richting onze goalie kan die hij vervolgens passeert met een lage schuiver: 2-0 en einde wedstrijd.