Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - Apollo'69 1 (09.12.2017)

S.P.S. 1 - Apollo'69 1 (competitie)

S.P.S. verliest aansluiting met de top

Zaterdag 9 december mocht S.P.S. het opnemen in een thuiswedstrijd tegen Apollo`69 uit 's-Gravenpolder. Het was voor S.P.S. zaak om deze wedstrijd te winnen omdat zo de aansluiting met de top gehouden kon worden.

1

Foto 1: Corné.

Door de afwezigheid van Jelmer en de lichte blessure van Ardjan waren er twee wijzigingen in het elftal ten opzichte van de wedstrijd tegen Smerdiek. We begonnen met de volgende elf namen: Richard, Kees, Wilmer, Jelmar, Corstiaan, Leonard, Kevin, René, Corné, Marnix en Maurice. Vanaf de bank begonnen Sven, Maurice en Ardjan, die als 14e man plaatsnam.

2

Foto 2: Een boogbal over Richard betekent de 1-3.

Het begin van de wedstrijd was niet wat we van te voren voor ogen hadden, binnen een mum van tijd stond er namelijk een stand van 1-2 op het scorebord. Apollo scoorde twee keer uit een corner. S.P.S. scoorde uit een goede uitbraak via Leonard met als eindstation Marnix. In de 24e minuut komt Apollo op 1-3 na een schot van afstand dat er invliegt.

3

Foto 3: Corstiaan.

Na een aantal goede kansen aan beide kanten is het wederom Apollo dat weet te scoren; 1-4. S.P.S. laat het daar niet bij zitten en een minuut later is het wederom Marnix die afwerkt na een goede assist van Maurice. De grens vlagde nog voor buitenspel, maar de scheids had toch besloten het doelpunt terecht toe te kennen.

4

Foto 4: René.

Na de rust was het S.P.S. dat probeerde aan te dringen maar het zat er deze wedstrijd niet in. In de 64e minuut scoorde Dennis de Nooijer namens Apollo de 2-5. De verdedigers van S.P.S. stapten voor buitenspel, maar Niels liet de vlag naar beneden.

5

Foto 5: Kevin.

Na een aantal minuten kwamen Sven en Maurice nog in het veld. De wedstrijd was helaas al gespeeld. Over en weer vielen er nog goede kansen om meer te scoren. Uiteindelijk bleef het bij een verlies van 2-5 voor S.P.S.

6

Foto 6: Jelmar.

Het mag duidelijk zijn dat we uit een ander vaatje moeten gaan tappen om tot goede resultaten te komen. Het seizoen is nog lang dus er komen nog genoeg kansen om te laten zien dat we beter kunnen dan dat we de afgelopen wedstrijden hebben laten zien. Aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Cadzand op het programma. Hopelijk sluiten we de eerste seizoenhelft af met een mooie overwinning.