Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - Spui 1 (24.02.2018)

S.P.S. 1 - Spui 1 (competitie)

S.P.S. vergeet zichzelf te belonen
en krijgt deksel op de neus

Op zaterdag 24 februari stond de wedstrijd tegen Spui op het programma, een ploeg waar we in de heenwedstrijd vroeg in het seizoen nog een mooie 1-3 overwinning hadden weggezet. We begonnen vandaag zonder Ardjan in de basis vanwege een blessure en dus vulde Leonard zijn plaats in waardoor we maar één wissel overhielden.

1

Foto 1: Kevin.

2

Foto 2: Richard.

S.P.S begon goed aan de wedstrijd want na acht minuten lag de bal al in het netje. Eerst liet Marnix oog in oog met de keeper de kans nog liggen maar op aangeven van René schoot hij de tweede kans wel binnen; 1-0. Al snel leek ook de tweede treffer op het scorebord te staan maar de druk vlaggende grensrechter kreeg zijn gelijk van de scheidsrechter en dus ging de treffer van Marnix niet door, al was dit volgens velen ten onrechte. Maar dat zou wel vaker het geval zijn geweest, deze middag. Maar die tweede viel even later alsnog nadat Kevin uit een corner de bal in een keer op de binnenkant van de paal had gedraaid was het wederom Marnix die op aangeven van Maurice de bal binnen schoot; 2-0. Dit was ook de ruststand.

3

Foto 3: Kees.

4

Foto 4: Maurice.

Na de rust gaf S.P.S. opnieuw weinig weg en creëerde het veel kansen maar al deze kansen werden niet benut totdat het opeens 2-1 stond. Een klutsbal viel precies goed voor een speler van Spui die hem precies in het hoekje schoof, ondanks het vlaggen van Niels ging de treffer gewoon door. Daar waar de scheids alles affloot wat de grensrechter aan de andere kant in de lucht stak, was dat bij Niels dus niet het geval. S.P.S. bleef kansen creëren, maar de bal wilde er gewoon niet meer in voor S.P.S. vanmiddag. Dat gold niet voor Spui want vijf minuten voor tijd zat Richard mis bij een voorzet en deze werd na terugleggen hoog in het doel geschoten: 2-2. S.P.S. drong nog aan maar verder dan een schot op de paal van Maurice kwam het niet meer.

5

Foto 5: Scrimmage voor het doel van Spui.

6

Foto 6: Jelmer.

Wederom onnodig puntverlies dus, volgende week mogen we naar vrederust waar we in de thuiswedstijd met een 3-1 overwinning van het veld stapten. Maar dit is dus blijkbaar geen garantie voor succes, zo was vandaag te zien.