Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - Waarde 1 (31.03.2018)

Vorige

S.P.S. 1 - Waarde 1 (competitie)

S.P.S. verliest thuis van Waarde

Zaterdag 31 maart stond er voor S.P.S. een thuiswedstrijd op het programma. De tegenstander was s.c. Waarde, een team wat dit seizoen prima draait. We startten met een wijziging ten opzichte van vorige week tegen Halsteren. René was weer beter en stond weer in de basis, verder stonden de gebruikelijke tien in de basis.

1

Foto 1: Kees.

2

Foto 2: Jelmar.

S.P.S. begon slecht aan de wedstrijd. Duels werden verloren en Waarde domineerde de beginfase met balbezit. Dit resulteerde al snel in een 0-1 achterstand. Even later komen we al snel op 0-2 achter. In de omschakeling profiteert Waarde van de ruimte en schieten ze de bal in de touwen. Een slechte vertoning waar we heel slecht aan de wedstrijd begonnen. Al na 22 minuten valt de 0-3. Een steekbal vanaf achteruit waar de nummer 10 van Waarde één op één zijn tweede van de middag erin schiet. Nog een kans op het einde in de eerste helft voor S.P.S. Een schot van Kevin belandt op de paal en in de rebound schiet René voorlangs.

3

Foto 3: René.

4

Foto 4: Maurice.

In de tweede helft werden wat omzettingen gedaan. Zo ging Corstiaan als voorstopper voetballen en zakte Ardjan wat meer in om de hele linkerkant te belopen. De organisatie stond duidelijk beter dan de eerste helft. We krijgen meer ruimte om te voetballen en na drie minuten schiet Maurice op de buitenkant van de paal. Even later krijgen we weer een kans. Kevin past op Marnix die zijn schot net naast ziet verdwijnen. Verder gebeurt er de tweede helft niet veel dan wat kleine kansjes aan beide zijdes. Een paar minuten voor het einde komt Waarde op 0-4 door een kopbal.

5

Foto 5: Marnix.

6

Foto 6: Leonard.

Een slechte wedstrijd van S.P.S. die we snel moeten vergeten. Volgende week staat Vosmeer thuis op het programma. Tijd voor S.P.S. om zich te revancheren na de nederlaag tegen Waarde.