Wedstrijdverslag Vrederust 1 - S.P.S. 1 (05.05.2018)

Vrederust 1 - S.P.S. 1 (competitie)

Wederom nederlaag voor S.P.S.

Zaterdag 5 mei stond de wedstrijd met Vrederust op het programma. De ploeg uit Halsteren is de laatste tijd goed bezig dus het was vooraf duidelijk dat we met veel strijd moesten spelen om een resultaat te halen. We begonnen de wedstrijd met de volgende elf: Richard, Thomas, Jelmar, Kees, Corstiaan, Ardjan, Jelmer, René, Marnix, Corné en Raynor. Maurice Lindhout, Leonard en Maurice van der Slikke vulden de bank.

1

Foto 1: Thomas.

2

Foto 2: Kees.

Na een minuut of 10 was het de 1-0 van Vrederust. Verder heeft S.P.S. weinig weggegeven. Wij speelden zelf vooral op de counter maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het de eerste helft niet. Voor de rust kwam Maurice in de ploeg voor Jelmer. De tweede helft begon met een strafschop voor Vrederust die vrij makkelijk gegeven werd. Gelukkig pakte Richard de bal en bleef het 1-0. In de 56e minuut was het alsnog raak voor Vrederust. Uit een voorzet werd de 2-0 binnengekopt. Het word ook nog 3-0 na een afstandsschot. Kort daarna kwamen Leonard en Maurice in de ploeg.

3

Foto 3: Jelmar.

4

Foto 4: Ietwat wazig, maar hier stopt Richard de strafschop.

De tegenstander liet wat gaten vallen achterin. S.P.S. was een paar keer gevaarlijk in de omschakeling. Uiteindelijk viel daar de 3-1 van Leonard uit. S.P.S. had daarna nog een paar goede kansen om de aansluitingstreffer te maken, maar die bleef uit dus eindigde de wedstrijd in 3-1 . Bij de tegenstander liepen er een paar die om de haverklap naar de grond gingen en het uitschreeuwden van ‘de pijn' om zo een penalty of een vrije trap te versieren. Erg jammer dat je op die manier wilt voetballen. Voetballen doe je naar mijn mening voor je plezier en niet om de zielige jongen uit te hangen.

5

Foto 5: Raynor.

6

Foto 6: Corstiaan.

Uiteindelijk moeten we vooral naar ons zelf kijken. De laatste resultaten vallen flink tegen. Volgende week hebben we twee wedstrijden. Donderdag komt D.w.O.15 op bezoek en zaterdag zullen we uit tegen Hansweertse Boys spelen. Hopelijk pakken we weer eens punten.