Wedstrijdverslag Lepelstraatse Boys O13 - S.P.S. O13-2 (07.10.2017)

Lepelstraatse Boys O13 - S.P.S. O13-2 (competitie)

(k)

Vandaag zijn we via een omweg aangekomen in Lepelstraat. Er waren werkzaamheden aan de Thoolse brug. Om 9.30 uur is de aftrap. Het eerste kwartier ging het gelijk op, er waren geen echte kansen voor beide partijen. Er waren een aantal mooie acties van S.P.S. over de linkerkant, maar helaas zonder resultaat. Na 20 minuten kwam Lepelstraat op voorsprong. Lepelstraat werd sterker en S.P.S. kreeg het moeilijk. Na een half uur scoorde Lepelstraat weer. We gingen met 2-0 de rust in.

Na de rust was het na drie minuten al 3-0. In de zevende minuut kreeg Dani een mooie kans, maar de keeper hield de bal uit het net. Daarna scoorde S.P.S. dan toch de 3-1 via Jeroen. Daarna ging het spel wat heen en weer. Jeroen kreeg nog een mooie kans, maar werd in het 16 metergebied hard op zijn hielen getrapt en viel daarbij. Maar de scheidsrechter vond het helaas niet nodig om te fluiten. Dani had nog een mooie actie, maar helaas landde de bal recht op de keeper. Het spel ging verder waarna Lepelstraat nog twee keer scoorde, ondanks dat de verdediging hard werkte. We eindigden op 5-1.