Wedstrijdverslag Halsteren O13-6 - S.P.S. O13-2 (04.11.2017)

Halsteren O13-6 - S.P.S. O13-2 (competitie)

(k)

Halsterenjo13-6-S.P.S. JO 13-2.

Tiende minuut goeie actie S.P.S. Dani schoot helaas naast. S.P.S. bleef aandringen. Overtreding Halsteren. Vrije trap net buiten de 16.
Mooi schot op doel. Helaas over. Vlak daarna weer grote kans. Keeper pakte hem. Tegenaanval Halsteren. Schoten op de lat. Halsteren bleef aandringen maar Patrick pakte de ballen goed. Aanval S.P.S. Schot van dani van de doellijn gehaald. Halsteren brak uit in de 20ste minuut. Doelpunt: 1-0. Uitbraak S.P.S. mooie aanval. Cees alleen voor doel, helaas stond keeper in de weg. 25e minuut. Aanval halsteren. 2-0. Net voor rust aansluitingtreffer van dani. 2-1.

Begin tweede helft gelijk kansen S.P.S. En de vierde aanval keurig benut door Jeroen. 2-2. S.P.S. bleef aandringen. Vrije trap van Joost. Mooi schot, weggekopt van de doellijn. Tegenaaval Halsteren. 3-2. S.P.S. bleef zoeken naar de gelijkmaker. Corner, goeie kans maar de bal werd niet goed geraakt. Uitbraak Halsteren, maar Patrick prima gekeept. S.P.S. was de tweede helft beter. Maar helaas geen punten. Wel mooie wedstrijd.