Wedstrijdverslag S.P.S. O13-2 - B.S.C. O13-2 (02.12.2017)

S.P.S. O13-2 - B.S.C. O13-2 (competitie)

S.P.S. JO13-2 wint ruim
van B.S.C. JO13-2

Na de ruime 1-6 overwinning bij Kapelle, mag S.P.S. JO13-2 het deze zaterdag thuis gaan opnemen tegen B.S.C. JO13-2. Deze ploeg heeft iets minder punten dan S.P.S. en daarnaast is de tegenstander vandaag met slechts tien spelers afgereisd naar Poortvliet, dus op papier zouden de drie punten behaald moeten kunnen worden.

1

Foto 1: Savannah.

2

Foto 2: Joost.

Het is slechts rond het vriespunt en bovendien is het behoorlijk mistig, waardoor het erg koud aanvoelt. Vanaf de aftrap zoekt S.P.S. gelijk de aanval en dat leidt in de derde minuut al bijna tot de 1-0. Dani pikt de bal op bij de middellijn en snelt richting het doel van B.S.C. Terwijl alle toeschouwers en ook de scheidsrechter dachten dat hij de bal in het doel schoot, bleek dit toch niet het geval. Dit bleek uitstel van executie, want twee minuten later scoort Dani wel de 1-0. Even sluipt er wat gemakzucht in de ploeg en dat wordt gelijk afgestraft wanneer een vrijstaande speler van B.S.C. de gelijkmaker noteert.

3

Foto 3: Nicky.

4

Foto 4: Dani.

Gelukkig pakt S.P.S. de draad weer goed op en wordt de aanval gezocht. Een mooie pass van Silvijn tussendoor op Joost en hij scoort 2-1. Na een afgeslagen corner in de 20e minuut komt de bal voor de voeten van Dani en met een mooi schot maakt hij 3-1. B.S.C. komt er af en toe nog gevaarlijk uit, maar door een goede ingreep van Annika in het strafschopgebied kan er niet gescoord worden. In de 25e minuut scoort Dani ook nog 4-1 door de bal beheerst in de hoek te plaatsen.

5

Foto 5: Luuk.

6

Foto 6: Olga.

Na rust volgt een redelijk gelijkopgaande wedstrijd. Er volgen kansen over en weer. Vooral Dani krijgt drie grote kansen, maar weet niet te scoren. Aan de andere kant zijn een aantal cruciale reddingen van Patrick nodig om B.S.C. van het scoren af te houden. In de 17e minuut kan Dani alleen op de keeper afgaan. Net voor hij wil schieten wordt hij geduwd, waardoor hij naast schiet. De toegekende penalty wordt door Joost onberispelijk binnen geschoten. Opnieuw volgen kansen aan beide kanten, maar gescoord wordt er niet meer. Eindstand een verdiende 5-1 overwinning!