Wedstrijdverslag Nieuw Borgvliet O13-2 - S.P.S. O13-2 (09.12.2017)

Nieuw Borgvliet O13-2 - S.P.S. O13-2 (competitie)

(k)

We rijden met de spelers naar Bergen op Zoom. Het is koud buiten. De spelers warmen zich op. We hebben een half uur moeten wachten omdat de scheidsrechter er niet was, vermoeden is dat ze zich verslapen heeft. De wedstrijd kan dan om 9:45 uur beginnen. Het begint voorzichtig. De bal wordt wat heen en weer over het veld geschopt. Joost krijgt een mooie kans om te scoren maar helaas geen doelpunt. Er komt een afstandsschot richting de keeper maar Patrick houdt deze geweldig tegen. Dan volgt er nog een schot richting Patrick die hij ook deze keer weet tegen te houden.

Er wordt door de trainers technisch overleg gepleegd. Die gaan mee met deze tijd want dat gaat via de telefoon (zie foto).

1

Foto 1.

Wederom doet Joost nog een poging om een doelpunt te maken maar dat wordt m niet. De tegenpartij is inmiddels te veel bij Patrick in de buurt. Eerste helft wordt afgesloten met 0-0.

Tweede helft scoort de tegenpartij twee doelpunten. Er zijn nog een aantal ballen die Patrick prima tegen kan houden. Voor S.P.S. zijn er weinig kansen meer om te scoren. De stand eindigt met 2-0. Ze hebben hun best gedaan. Dan is het tijd om op te warmen...