Wedstrijdverslag S.P.S. O13-2 - Steenbergen O13-3 (14.04.2017)

S.P.S. O13-2 - Steenbergen O13-3 (competitie)

(k)

Het is mooi weer in Poortvliet. Half 10 en we zijn begonnen, aftrap Steenbergen. Eerste goede doelpoging van Dani,hij mist maar net! Steenbergen probeert terug te komen,maar de verdediging van S.P.S. doet z'n werk. De bal komt weer voorin terecht, maar de aanval wordt gestopt. Dan Jeroen nog een goede kans maar de keeper van Steenbergen houd de bal.

Dan aanval Steenbergen. Savanna werkt weg, het wordt corner. Steenbergen neemt corner maar worden wel erg vrijgelaten door de verdediging van S.P.S., waardoor schot op doel. Maar net naast, gelukkig. Vijf minuten voor einde eerste helft, Dani speelt zijn tegenstander uit en schiet netjes in het doel. Dan net voor rust nog een kans voor Steenbergen, maar een mooie redding van Patrick.

Ruststand 1-0.

Tweede helft aftrap S.P.S. Eerste doelpoging voor Steenbergen mislukt. Weer komt komt bal bij Dani terecht en scoort 2-0. Steenbergen komt terug in de wedstrijd, er is even verwarring rond het doel van S.P.S. maar het loopt goed af en de bal gaat er nog niet in. Er komt nog meer druk van Steenbergen dan doelpunt, maar afgekeurd wegens buitenspel. Het laatste kwartier word Steenbergen sterker en kunnen toch nog twee keer scoren.

Eindstand 2-2.