Wedstrijdverslag Brouwershaven O15 - S.P.S. O15 (02.12.2017)

Locatie : Brouwershaven.
Tijd : 11.00 uur.
Weer: mistig en waterkoud, kortom echt Sinterklaasweer.
Contiditie veld : zwaar en drassig.

Bij winst is S.P.S. O15 zeker van het kampioenschap najaarscompetitie 2017. Echter Brouwershaven heeft al eerder bewezen een zware tegenstander te zijn, dus zullen onze jongens en meiden aan de bak moeten...

1

Foto 1: Schot over van Joeri.

Op een veld waar goed combinatiespel eigenlijk niet mogelijk is, zijn er toch diverse mooie acties van zowel Brouw als S.P.S. te zien. Onze verdediging met Jelle en Artjan in het midden staat goed, en op het middenveld heerst Naud samen met Joeri. Voorin de snelheid van Nathan, en op de flanken de inzet van overige spelers... Af en toe zien we een speldenprikje van Brouw, dat voorin twee snelle/ handige spelers heeft. Maar de echte (enige) grote kans van de eerste helft komt van Joeri, maar de bal stuit net te hoog op, zodat hij hem niet goed raakt en de bal overschiet. Tot één minuut voor de rust. Een counter van Brouw, de linksbuiten gaat ervandoor, geeft voor en de spits van Brouw schiet beheerst binnen... 1-0 en rust.

2

Foto 2: Nathan scoort de 1-1.

Na de thee (en een versnapering) begint S.P.S. een stuk beter aan de tweede helft: gelijk dreigend en korter op de tegenstander. Door een goede steekpass van Naud kan Casper opstomen aan de linkerflank en met een goede voorzet bereikt hij Nathan, die z'n man uitkapt en de 1-1 binnenschiet.

3

Foto 3: Vrije trap van Tymo, 2-2.

Nog geen vijf minuten later krijgt Casper de kans om de 2-1 te maken. Met een bekeken schot schiet hij met een mooie curve de bal richting doel. Helaas krijgt de keeper van Brouw zijn vingertoppen ertegen, zodat de bal net voor de lijn belandt en naar de zijkant stuitert van het doel af... Terwijl er diverse spelers van S.P.S. nog verhaal gaan halen bij de scheids, voetbalt Brouw door en valt de 2-1 aan de andere kant. Heel sneu, maar ondergetekende zag dat de bal inderdaad NIET over de lijn was...

4

Foto 4: Actie van Nathan.

Dit is wel het teken voor S.P.S. om er nogeens er flink tegen aan te knallen. Brouw heeft steeds meer overtredingen nodig om S.P.S. af te stoppen en dit resulteert in een vrije trap op zo'n 20 meter van het doel. De muur staat op afstand, Tymo legt aan en de bal verdwijnt in de rechterhoek, waar de keeper geen antwoord op heeft... 2-2.

5

Foto 5: Gevaar bij een hoekschop.

Kort daarna fluit de scheids af en staat het eindresultaat van 2-2 op het bord. Het kampioenschap kan nog behaald worden, maar dan mag Tholense Boys (de enig overgebleven concurrent) volgende week niet winnen van Duiveland. Bij verlies of gelijkspel van Tholense boys zijn we alsnog kampioen... Duimen maar!