09-03-2024 SPS 1 – NOAD’67

De wedstrijd tegen NOAD’67 lijkt op papier wellicht een saaie wedstrijd, maar dat was deze allerminst. Over en weer kansen, hectische momenten voor de goals, stevige duels en een heerlijk zonnetje eroverheen. Wat wil een mens nog meer?

Doelpunten natuurlijk, maar zover kwam het niet. Zoals al het hele seizoen ontbreekt het killer-instinct bij SPS, en NOAD’67 was ook niet bij machte om de (grote) kansen die het kreeg te benutten. In de eerste helft hadden de bezoekers een aantal goede mogelijkheden om de score te openen, maar ofwel het vizier stond niet op scherp, ofwel keeper Richard Elenbaas bleek een sta in de weg. SPS kreeg ook wat kansjes, maar Maurice Lindhout was helaas niet doeltreffend met twee schoten en ook René de Groen mikte naast het doel.

In de tweede helft een redelijk zelfde beeld, al kreeg SPS nu overduidelijk de betere kansen. Maar ook nu bleven de doelen gevrijwaard van ballen, zodat werd geëindigd waar mee was begonnen: de brilstand.

Met dank aan de invallers Edwin, Stijn en Colin, die bereid waren vanuit de lagere elftallen hun steentje bij te dragen.


Foto 1: Edwin Andriesse


Foto 2: kans voor Maurice Lindhout


Foto 3: Artjan Feijtel


Foto 4: Colin van der Slikke


Foto 5: Stijn van der Male


Foto 6: Kevin Uijl