1-4-2023 Colijnsplaatse Boys 1 – SPS 1

Na twee nederlagen eindelijk weer een solide overwinning voor de mannen van trainer Marc de Weerd. Hoewel Colijnsplaatse Boys een behoorlijk aantal punten (en plaatsen) onder SPS stond, moest er natuurlijk nog wel “even” gewonnen worden. Na een moeilijke eerste 20 minuten kantelde het duel en dankzij doelpunten van de keeper van Colijn (eigen doelpunt) en Justin van der Slikke werd met een 0-2 stand de rust bereikt.

Na rust wederom even op de tanden bijten, maar verder dan de aansluitingstreffer kwamen de geelhemden niet, want Maurice van der Slikke zorgde er met een wonderschoon afstandsschot voor dat de marge weer twee werd. Minder mooi was dat de keeper van de thuisclub daarbij lelijk op zijn achterste viel en met de brancard het veld moest verlaten en later met de ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. Gelukkig kwam later het bericht vanuit Colijnsplaat dat het meeviel, maar toch vanuit SPS natuurlijk veel beterschap gewenst!