27-10-18 Verslag MOC jo10/4 – SPS jo10

Een bijzondere wedstrijd. Het begon dat onze trainers deze zaterdagochtend verhinderd waren. Marlies en Ramona namen deze belangrijke taak op zich. Janita had een mooie schemaatje gemaakt van alle plekken en wissels. We gingen vol goede moed naar bed. Maar helaas om 21.30 uur kwamen er 3 afmeldingen. We hadden al 2 afmeldingen, dus de teller stond nu op 5 afwezige JO10-spelers. Dat was even slikken. MOC afbellen kon niet meer. Dus na enig telefoonverkeer, besloten dat we er gewoon voor gingen! 6 tegen 6 geen wissels, maar moest goedkomen. Om 7.35 uur stonden we paraat. Na nog even een probleempje met de shirts zijn we vertrokken richting MOC.

Na een kleine warming up en fijn gesprek met de trainer van MOC zijn we, in de regen, begonnen aan de wedstrijd. We stonden na 5 minuten al 2 0 achter. De trainer van MOC kwam toen naar ons toe met en voorstel. Of we nog een shirtje over hadden zodat er een speler van MOC met ons mee kon doen. Hadden we een mannetje extra. Dat klonk goed! Na 12 minuten werd de time-out ingelast. We stonden toen 6 – 0 achter en de kopjes gingen al best hangen, alhoewel we wel kansjes hadden gekregen. Na de time-out kwam Tijn van MOC met ons meespelen, binnen een minuut was het 6 1 door Joris mooi binnen getikt! Wat een ontlading! We kregen er weer zin in en gingen weer vol in de aanval. De verdedigers Rick en Roos stonden hun mannetje/vrouwtje. En hebben een aantal ballen heel mooi verdedigd. Er kwamen wat meer kansen, maar de keeper van MOC was erg goed. Uiteindelijk kwam er via een mooi samenspel met Tijn, Daan en Joris het tweede doelpunt voor SPS binnen. Siem was overal en deed zn uiterste best om alle ballen weg van het doel van Ivan te houden. Ivan moest even wennen als keeper, maar deed zijn uiterste best en ging voor iedere bal, hij blijkt ook een hele goeie duiker te zijn!

Na een korte rust en kleine opwarmperiode kregen we een nieuwe speler van MOC, Emirhan. Ook deze speler deed zijn uiterste best voor SPS. Er waren weer een aantal kleine kansen, maar deze leiden nog niet tot een doelpunt. Wel bleven de doelpunten voor MOC geleidelijk aan binnenstromen, maar dat deerde ons niet, we waren lekker aan het voetballen Rode konen, nat tot op het hemd en koude handen, maar niemand klaagde. Toen kreeg Daan een mooie kans en rondde deze netjes af in het doel van MOC. En toen scoorde Daan nog een keer! Uiteindelijk scoorde Emirhan ook nog voor SPS. We eindigden met 13-5! Een mooie score! We kunnen terugkijken op een leuke leerzame wedstrijd.