Jubileumweekend: Recap

Het jubileumweekend

Op 15, 16 en 17 juni hebben we op SPS ons 60-jarig jubileum mogen vieren, met succes. Graag kijken we hierop in deze recap terug aan de hand van een aantal foto’s en video’s.

De stilte voor de storm

Het was een hoop werk om alles op touw te zetten, maar dankzij alle hulp die we hebben ontvangen van vrijwilligers en uiteraard onze sponsoren waren we uiteindelijk klaar om van start te gaan.

De clubkampioenschappen

Tijdens de eerste jubileumdag werden de clubkampioenschappen gehouden, waarbij wereldse teams ontstonden door de aanwezige spelers uit de seniorenteams door elkaar te husselen.


Onze trouwe supporter Kees van der Slikke.

Afscheid van spelers

Na de clubkampioenschappen was er een moment waarbij de spelers van het eerste afscheid namen van een tweetal legendes, namelijk Edwin Andriesse en Arjen de Heer.

Het einde van het seizoen, topscorer en vrijwilligers

In de avond volgde er een toespraak waarin door Ap van de Belt werd teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Ook mocht Arjen de Heer zijn prijs in ontvangst nemen als topscorer van het afgelopen seizoen, waarnaast Raynor Suurd welverdiend werd uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Ten slotte werd clublegende Rien Voshol bedankt voor jaren bewezen dienst. Na tientallen jaren heeft hij besloten om zijn trainerstaken neer te leggen en van wat welverdiende rust te gaan genieten, hij blijft wel betrokken bij de club.

De eerste feestavond

Aan het eind van de eerste jubileumdag was het tijd voor een feestje, waarbij DJ Chris Anthonisse er een gezellige avond van maakte.


Luc had het niet altijd even druk.


De Desperados deden hun werk.


Raynor Suurd kon maar moeilijk geloven wat hij allemaal te zien kreeg.

De ouderenmiddag

Op de vrijdagmiddag werd de ouderenmiddag gehouden, waarbij het geliefde duo Anita en Ed voor gezelligheid zorgde met hun ‘reis door de tijd’ in muziekvorm.


Ook het barpersoneel wist zich op den duur niet meer in te houden.

Kindermiddag en penaltybokaal

Ook de jeugd hoefde zich niet te vervelen; aansluitend op Anita en Ed was er een kindermiddag met muziek en een springkussen. Ook vonden in de avond de finales van de penaltybokaal plaats, waarbij onze jeugdspelers keepers Richard Elenbaas en Wesley Uijl het vuur aan de schenen mochten leggen. Tussendoor kon er heerlijk gegeten worden bij de frietkar op het terrein.

De voetbalquiz

Aan het begin van de vrijdagavond werd er een interactieve voetbalquiz gehouden.

De feestavond

Ook op vrijdagavond was er uiteraard weer sprake van een heuse feestavond. Helaas kon zanger Sidney Smits wegens gezondheidsproblemen geen bezoek meer brengen, maar gelukkig waren daar Anita en Ed die deze leegte fantastisch op konden vullen. Dit tot grote vreugde van hun fanclub. Ook DJ Mitchel van Wijk wist het publiek te vermaken.


Onze favoriete kaasboer had flink zijn best gedaan.


Richard werd steeds creatiever met het drinken van bier naarmate de avond vorderde.


Maurice van der Slikke was toe aan een nieuwe kijk op de wereld.


De mannen introduceerden een aantal nieuwe legendarische moves.


Peter van der Male enkele momenten voordat zijn pet op mysterieuze wijze zou verdwijnen.

De spelletjesochtend

Op zaterdagochtend was het spelletjesochtend voor de jeugd, waarbij tweevoudig wereldkampioen freestylen Nasser ‘El Jackson’ een bezoek bracht met een aantal attributen.

De jubileumeditie van het tweedorpentoernooi

Dit jaar was het tweedorpentoernooi groter dan ooit met maar liefst 18 deelnemende teams. Aansluitend volgde er een heerlijk verzorgde barbeque.


Het barpersoneel tijdens het tweedorpentoernooi.


De scheidsrechters en leiders tijdens het tweedorpentoernooi.


Team: Anita en Ed fanclub


Team: Balletje Breed


Team: FC Bombaa


Team: FC Janus


Team: JO42


Team: FC Klaplongen


Team: Krabbendijke


Team: Mooiweervoetballers


Team: FC Oempaloempa


Team: De Sjakies


Team: Sponsors SPS 3


Team: De Stad


Team: Team Kleppie


Team: Team Mom


Team: Team OVS


Team: Toekomst SPS 3


Team: WHS 3


Team: Woonboulevard Poortvliet

Het afsluitende feest

Op zaterdagavond werd het jubileumweekend met een knaller afgesloten door de entertainers van IncredEvent. Helaas kon onze huisfotograaf hierbij niet aanwezig zijn, maar hier en daar schijnt er toch wat beeldmateriaal te vinden te zijn. Heb jij ook nog leuke beelden die thuishoren in deze recap? Stuur ze door naar webmaster@voetbalsps.nl!