middenveld: Maik, Sophie, Silvijn, Zeno

voorhoede: Dani, Jeroen & Cees

Wissel en op de bank: Nicky

Coach: Rudi en vlagger & motivator Kees de Jong

De eerste helft ging de wedstrijd over en weer, aan beide kanten waren er mogelijkheden om te scoren. SPS was het middenveld een beetje kwijt. SPS kreeg kansen om te scoren maar de mooie hoekschoppen die Olga in het strafschopgebied neerlegde werden jammer genoeg niet afgemaakt. Hier moet dus meer op getraind worden. Na een mooie voorzet van Jeroen vanaf de linkerkant scoorde Dani de 1-0. Helaas kon SPS de voorsprong niet lang behouden. In de 25e minuut wist Roosendaal na een rommelmoment voor de goal de gelijkmaker te scoren. Met een stand van 1-1 gingen ze de rust in.

Wat Rudi in de rust heeft gezegd, blijft natuurlijk binnen de muren van de kleedkamer, maar het zal wel gedonderd hebben. SPS kwam met een andere instelling weer terug op het veld. SPS zette de tegenstander meer onder druk, ook doordat het middenveld nu beter gecontroleerd werd. Na een mooie combinatie scoorde Silvijn in de 34e minuut de 2-1. Roosendaal probeerde het nog wel, maar het lukte niet om tegen te scoren. Uiteindelijk wist Jeroen in de 53e en daarna de 55e minuut de wedstrijd definitief voor SPS J013 over de streep te trekken. De eindstand was 4-1. Een verdiende overwinning.

Na deze wedstrijd staat SPS J013-1G 7e op de ranglijst, met 13 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. Volgende week de laatste wedstrijd van dit jaar tegen SC Gastel, om 10.30 uur in Oud Gastel.