08-02-2020 Waarde1 – SPS1

op zaterdag 08-02-2020 stond Waarde uit op het programma voor de koploper van de 4e klasse zaterdag. Waarde bleek in de thuis wedstrijd al een lastige tegenstander te zijn en dat zul nu ook weer blijken.

Trainer Peter nam de volgende spelers op in de wedstrijd selectie.
Arnold

Nadat SPS vorige week 3-0 won van Wemeldinge stond Waarde op het programma. SPS speelde vorige week een hele matige eerste helft en slaagde er uiteindelijke nog wel in om te winnen. Deze keer begon SPS beter aan de eerste helft, maar slaagde er niet in om op voor sprong te komen.

Zoals bij de thuis wedstrijd speelde Waarde voornamelijk verdedigd en was het de bezoekende partij die voornamelijk is de aanval was. Na ongeveer een kwartier spelen was het bijna raakt, Ardjan zette de bal voor op Arjen. Jammer genoeg kon Arjen net niet meer bij de bal en ging de bal naast. Ongeveer 20 minuten later was het weer Ardjan die de bal voorgaf. Deze keer kon Arjen de heer er wel bij en kopte raakt. Echter vond dat de grensrechter Maurice L hinderlijk buitenspel stond en adviseerde de scheidsrechter om het doelpunt af te keuren. Net voor rust kreeg de thuis ploeg een corner, deze corner wet voor gegeven in de 16 meter. Richard werkte de bal weg, maar werd gehinderd doordat er iemand in zijn rug liep. Deze bal kwam uiteindelijke bij een tegenstander die hem raakt schoot. Rust stand 1-0

In de tweede helft was het weer de thuis ploeg die aan het verdedigen was en SPS die voornameljike aan het aanvallen was. Na ongeveer 20 minuten spelen werd kevin onderuit gehaald op ongeveer 25 meter van de goal. Marnix, die net ingebracht was, mocht plaats nemen achter de bal. Marnix schiet de bal hard, met een beetje help van de keeper, tegen het net. Stand 1-1 marnix. Dit werd uiteindelijk ook de eindstand. Aan beide kanten waren er nog wel mogelijkheden om de tweede binnen te schieten, dit werd echter niet gedaan.