Goedendag allemaal en welkom bij de samenvatting van de vierde speelronde het seizoen 2019/2020 waarin SPS thuis tegen Hansweertse boys speelde. SPS nam de volgende 15 spelers met zich mee:
Martijn Ramon
Arnold Kees
Maurice v/d s

Zaterdag 12-10-2019 speelde SPS thuis tegen Hansweertse boys. De club die vorig seizoen uit de competitie is gestapt, moet op papier goed te doen zijn voor de huidige koploper van de 4b zuid.

De wedstrijd begint rommelig en beide kanten maken slordige fouten. In de eerste vijf minuten van de wedstrijd leek het er op dat Hansweert zich heeft versterkt ten op zichten van vorig jaar. Het werd echter naar nog geen 10 minuten duidelijk dat dit niet zo was. SPS speelt zich gemakkelijk vrij, Andries geeft vervolgens de bal voor op Swen die hem netjes binnenkopt. Stand 1-0. Een kleine vijf minuten later geeft René de bal voor, Jelmar kopt de bal vervolgens terug op Maurice die de 2-0 binnen schiet. Een korte periode later wordt Andries weggestuurd door Maurice. Andries die sneller is dan de verdediging schiet de 3-0 binnen. Het blijft even stil met de doelpunten wel zijn er genoeg kansen voor de thuis spelende ploeg. Na ongeveer een half uur spelen wordt Swen weggestuurd door Andries. De bal gaat via een tegenstander van Swen naar Maurice die de 4-0 binnen schiet. Een kleinen vijf minuten later schiet René de 5-0 binnen. Dit is tevens ook de rust stand. SPS heeft maar weinig moeite met Hansweert en domineert op het veld.

We zijn een paar minuten bezig in de tweede helft wanneer een spits van Hansweertse boys het eens van grote afstand probeert. De spits speelt zich vrij op het midden veld en ziet dat Richard iets van z’n doel afstaat en schiet van zo’n 35à40 meter raakt. Stand 5-1. Het blijft een tijdje stil tot dat Maurice in de 60e minuut onderuit wordt gehaald in de zestien meter. Ramon neemt de penalty, deze wordt in eerste instantie gemist maar gelukkig let Andries goed op en schiet zo de 6-1 binnen. Uit eindelijk word de 7-1 en de 8-1 beide gemaakt door Maurice L. Dit zorgt er voor dat zijn hattrick compleet is en dan hij nu topscoorder is met 6 doelpunten. Uiteindelijk wordt het 8-2 door een fout in de verdediging. Eindstand 8-2. Hansweertse boys was niet opgewassen tegen SPS wat nu nog steeds boven aanstaat in de ranglijst.

Op 26-10-2019 gaat SPS op bezoekt bij Apollo 69. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden en wij hopen dan ook dat u ons weer komt aanmoedigen. Tot volgende week!