12-11-2022 SPS 1 – Colijnsplaatse Boys 1

Westrijdverslag SPS – VV Colijnsplaatse Boys

Op zaterdag 12 november ’22 konden de mannen van Marc de Weerd op een zonovergoten middag weer de wei in om de wedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys af te werken.

Daar waar SPS nog steeds kampt met vele blessures (en de gifbeker nog niet leeg blijkt te zijn) was het toch weer gelukt om 14 man op papier te krijgen.

SPS pakte vanaf het begin het veldoverwicht in een niet al te hoogstaande wedstrijd en dit wedstrijdbeeld zou de hele wedstrijd niet veel veranderen.

Voor SPS is het duidelijk wennen met elke week mensen op andere posities maar helaas is dat nu éénmaal de situatie. In de eerste helft lukte het SPS op voorsprong te komen en deze voorsprong kon in de tweede helft uitgebouwd worden tot een 3-0 eindstand (doelpuntenmakers Marnix, Arjen en Maurice). Colijn probeerde na rust nog wel wat terug te doen en met een reeks corners en vrije trappen kwam SPS nog even onder druk te staan. SPS hield hierin goed stand en werkte als team met veel strijd de overwinning veilig.

Na een aantal mindere resultaten en de aanhoudende blessuregolf, was deze overwinning een welkome opsteker. Volgende week bij SNS weer een andere bezetting maar hetzelfde strijdplan.