13-02-2020 SPS1 – st H’Kerke/K’damme1

Welkom bij de samenvatting van de wedstrijd SPS tegen Hoedekenskerke/Kwadendamme. De vorige keer verloor SPS zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen HKKD. Dit was nadat er gelijk werd gespeeld tegen waarde. Gebeurd het nu weer? Deze keer stonden er wel andere namen op papier t.o.v. de uit wedstrijd:

Arnold

SPS speelt al weken niet meer op het niveau wat voor de winterstop behaald werd. SPS begon de eerste helft sterk helft en was al gelijk gevaarlijk. Er werd vooral gespeeld op de helft van de bezoekers, maar tot scoren kwam het niet. Dit had vooral te maken doordat de laatste bal steeds niet goed was. Halverwege in de eerste helft werd Ramon diep gestuurd door René. Door de vele wind en het slechtte veld schatte de uitkomende keeper de situatie helemaal verkeerd in. Ramon ging uiteindelijk voorbij de keeper, die hem vervolgens onderuithaalt. De bal wordt op elf meter gelegd en Kevin schiet de bal beheerst binnen. Stand 1-0 Kevin. In de eerste helft is HKKD niet veel voor de goal geweest en bleef het redelijke rustig voor keeper Richard. Er werd ook niet meer gescoord in de eerste helft, al waren daar wel genoeg mogelijkheden voor bij de thuisploeg. Rust stand 1-0

In de tweede helft ging het naar ongeveer 5 minuten spelen mis voor de thuisploeg. De bal werd vanaf de link zijde voorgeven en bij de tweede paal terug gelegd. Vervolgens schoot een speler van HKKD de bal goed binnen. Stand 1-1. Na het tegendoelpunt was SPS het spel van der eerste helft kwijt. Het spel van de rooie was zeer matig. Na ongeveer een half uurspelen kreeg Ramon nog de kans om SPS op voorsprong te brengen. De keeper van HKKD blunderde door de bal tegen een eigen verdediger te schieten. Ramon kon niet goed genoeg bij de bal en schoot vervolgens zwak op de goal waardoor en ngo een verdediger tussen kon komen. Er werd veder niet meer gescoord in deze matige tweede helft eindstand 1-1.

Het spel van SPS was wederom niet best en al zal wat moeten gaan veranderen. Trainer Peter heeft nu 2 weken de tijd om de jongens weer op niveau te krijgen voordat ze op bezoek gaan bij Hansweertse boys.