23-09-2023 SPS 1 – DVO’60 1

Een valse start, zo mag de ouverture tegen het Roosendaalse DVO’60 met recht worden genoemd. Daar waar in de voorbereiding de stijgende lijn goed zichtbaar was, werd die afgelopen zaterdag hardhandig afgebroken. De combinaties liepen niet, er werd niet hard genoeg gewerkt en de communicatie was ver te zoeken. Tel daarbij een tegendoelpunt na 22 seconden en het uitvallen met een gebroken kuitbeen van Thomas van Vossen in de elfde minuut, en je hebt het recept van een verloren wedstrijd.

DVO’60 was niet veel beter, maar wist in ieder geval de weinige mogelijkheden nog te benutten. Dat Leonard Quist, invaller vanuit het Derde, in de 93e minuut nog tegen wist te scoren, maakt dat de uitslag er nog enigszins dragelijk uitzag, maar geheel onverdiend was de zege van de, in het babyblauw uitgedoste, bezoekers zeker niet.

Uithuilen en weer opnieuw de rug rechten, zeker komende zaterdag tegen een tegenstander als Tholense Boys. Toch een affiche wat aan zou moeten spreken.

Overigens nog een debutant in het Eerste: Boy Visser, normaal uitkomend voor het Derde maar zeker geen dissonant in het team van trainer Marc de Weerd.


Foto 1: Maurice van der Slikke


Foto 2: René de Groen


Foto 3: Maikel Feijtel


Foto 4: Artjan Feijtel


Foto 5: debutant Boy Visser


Foto 6: Walter Andriesse