27-10-18 Verslag SPS jo-13 – NVS jo-13

De eerste minuten staat SPS onder druk. NVS heeft een goede kans maar Patrick red met zijn voet.

NVS is in de aanval en de tegenstanders worden te vrij gelaten. Hierdoor kan NVS  de bal voorzetten vanaf de 16 meter lijn. Waarna de spits kan inachieten, 0-1

SPs probeer aanvallen op te zetten. Er komt iets meer voetbal. Dani krijgt een bal aangespeeld in de diepte. De verdediger probeer hem tegen te houden maar Dani wint het duel. Hij schiet maar helaas komt de bal op de binnenkant van de paal. Hij kaatst eruit en de keeper kan hem oppakken.

SpS gaat wederom goed door. Jeroen gaat de 16 meter binnen en komt ten val. De scheidsrechter ziet er niets in en NVS gaat weer verder met voetballen.

De bal wordt onderschwpt op het middenveld door Luc. Hij speelt hem naar Jeroen die via een mooie actie door kan gaan naar het doel. Hij schiet hem mooi in! 1 – 1

Weee een onderschepping op het middenveld. Er wordt meteen de aanval gezocht . Wederom een mooie aanval die helaas niet wordt beloond met een doelpunt. NVS neemt over en de bal valt net achter de verdediging.  Annika probeert de spits naar buiten te drijven. Deze schiet hem geweldig binnen in de kruising, 1 – 2.

SPS zit in een dipje. NVS komt weer goed uit en schiet binnen, 1 – 3.

Zoals Joke opmeekt:  “SPS niet lopen trutten”. Annika kan de bal wegschieten en die komt precies in de voeten van Jeroen. Jeroen maakt een mooie beweging en komt vrij. Hij speelt direkt een lange bal over de verdediging naar Dani. Dani maakt hem goed af. Hierdoor gaan de spelers met 2 – 3 de rust in.

Na dw rust is SPS nog niet echt wakker. Binnen 2 minuten staat het al 2 – 4. SPS krijgt een corner die Olga neemt. Ze draait hem er goed in. De keeper krijgt er een hand tegen maar hij zit 3 – 4!

Een diepe bal komt op Patrick af maar hij komt goed uit. De wedstrijd gaat nu op en neer. Nvs gaat weer in de aanval en scoort. 3 – 5 Er zijn nog verschillende mogelijkheden voor beide kanten. De score blijft echter staan. De einduitslag is 3 – 5. Op naar volgende week!