29-10-2022 SPS 1 – FIOS 1

Zaterdag 29 oktober was FIOS de tegenstander in Poortvliet. De wedstrijd werd rond half 3 in gang gezet en het was duidelijk dat het van beide kanten zoeken was, wat het spel niet ten goede kwam. Uit de eerste beste aanval van de bezoekers wist FIOS de 0-1 te maken, waardoor SPS in de achtervolging moest. In de eerste helft kreeg SPS veel kansen op de gelijkmaker, echter lukte het maar niet om de bal in het netje te krijgen. Paal en lat werden geraakt en net als in de eerdere thuiswedstrijden had SPS een veldoverwicht en kreeg het aardig wat kansen. Dit was echter niet in de stand terug te zien. De tweede helft verliep hetzelfde, SPS de kansen, FIOS verdedigde maar de gelijkmaker bleef uit. Opnieuw een totaal onnodige thuisnederlaag.