Foto’s en verslag SPS – DWO’15

S.P.S blijft steken op een

gelijkspel tegen D.W.O

op zaterdag 22 september stond de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. Een seizoen waarin bij S.P.S hoge verwachtingen gaan zijn, zeker nadat de volgende ronde van de beker werd bereikt door achtereenvolgens Smerdiek, fc Bergen en nieuw borgvliet het nakijken te geven. S.P.S kon gelijk vol aan de bak want de tegenstander was een oude bekende en tevens een heel goede ploeg genaamd D.W.O!

In de openingsfase van de wedstrijd was het vooral van de kant van S.P.S erg afwachten waardoor we telkens net een stapje tekort kwamen of in de duels afgetroefd werden. Dit resulteerde ook in de openingstreffer van D.W.O, een harde lage voorzet werd binnen gewerkt waardoor S.P.S na een half uur 0-1 achter stond. Na die goal ging S.P.S wel zijn ware gezicht laten zien en kwam binnen 2 minuten van 0-1 achter naar 2-1 voor, eerst was het Marnix die na een uitstekende actie van René buitenom de 1-1 tegen de touwen schoot en 1 minuut later was het Maurice die met een subtiele voetbeweging S.P.S zelfs meteen op voorsprong schoot! Dit was het S.P.S wat iedereen graag wil zien. Daarna volgde er een periode tot 20 minuten na rust van veel kansen aan beide kanten maar geen goals, tot 10 minuten voor tijd een lage voorzet van D.W.O via de doelman bij een speler van D.W.O terecht kwam die hem hard binnenschoot 2-2. Dit riep S.P.S ook gedeeltelijk over zichzelf af door toch teveel achteruit te gaan lopen. Een goede les dus voor de komende wedstrijden! Uiteindelijk bleef het 2-2 en dus moesten beide teams genoegen nemen met een gelijkspel waar D.W.O uiteindelijk toch het gelukkigst mee was.

Volgende week volgt de eerste uitwedstrijd van het seizoen, dan moet S.P.S het opnemen in en tegen Brouwershaven. Hopelijk tot dan!