13-10-2018 wedstrijd verslag Rillandia 1 -SPS 1

Wedstrijdverslag v.v. Rillandia – S.P.S

Verdiende overwinning op Rillandia

Zaterdag 13 oktober stond de wedstrijd tegen Rillandia op het programma.

Al in de warming up kwamen velen erachter dat het een heet middagje ging worden op een minder goed veld dan dat vooraf werd gedacht. Maar ach 13 oktober 25 graden warm is geen reden tot klagen toch zeker niet voor de supporters die heerlijk in het zonnetje met hun versnapering langs de lijn konden genieten van de vele skills die op de mat werden gelegd.

Om half 3 floot de scheidrechter voor het begin van de wedstrijd, en gelukkig ging S.P.S scherper van start dan afgelopen week. In de eerste helft ging het spel wat op en neer, Rillandia kwam niet veel verder dan een lange bal en S.P.S verzuimde voor rust een ruime voorsprong te nemen door het missen van wat grote kansen. In de 38e minuut komt S.P.S wel op voorsprong, een schot/ voorzet (bij René alias “de architect” weet je het maar nooit) kan maar net door de keeper van Rillandia gekeerd worden maar gelukkig staat Maurice staat op de juiste plek om de bal binnen te tikken. 1-0 is ook gelijk de ruststand.

In de tweede helft blijft S.P.S het betere van het spel houden zonder daarbij echt gevaarlijk te worden. Ramon valt in voor Corstiaan die gehavend uit de eerste helft is gekomen na een paar stevige duels. Later in de tweede helft zouden ook Sven en Andries invallen, beide spelers die al een wedstrijd in de benen hadden maakten wederom een goede indruk. Rillandia lijkt nog even aan te zetten voor de gelijkmaker maar Richard en verdediging stonden weer prima hun mannetje. Juist aan de andere kant waar de ruimtes alleen maar groter werden kan Marnix op aangeven van Jelmar de 2-0 maken, de wedstrijd is dan beslist en hobbelt naar het eind.

Weer een prima overwinning van S.P.S dat na één gelijkspel en drie overwinningen op de derde plaats van de ranglijst staat. Complimenten aan de scheidsrechter die een nagenoeg foutloze wedstrijd floot, ook dat mag weleens gezegd worden. Volgende week een prachtige derby tegen Stavenisse, ook daar zullen we weer vol aan de bak moeten om deze lijn door te zetten.

Supporters bedankt en tot volgende week.