Sponsorkliks Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse

Sponsorkliks

Sponsorklikspagina van SPS

Bestel jij regelmatig spullen online? Dan heb je vanaf dit moment de mogelijkheid om SPS daar gratis mee te sponsoren! We zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Sponsorkliks, waarbij er commissies verdiend kunnen worden op online aankopen. Deze commissies gaan rechtstreeks naar de vereniging zonder dat het je extra geld kost. Klik hier om onze persoonlijke Sponsorklikspagina te openen!

Wat is Sponsorkliks en hoe werkt het?
Sponsorkliks is een platform waarop een hoop online webshops aangesloten zijn die bereid zijn een commissie af te staan bij het doen van online aankopen. Sportverenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden, waarna ze hun unieke links voor de webshops te ontvangen. Als er via deze links bestellingen worden gedaan zal er dus een deel van het bestelbedrag terechtkomen bij de sportvereniging van wie de link was. De hoogte van deze commissie hangt af van de webshop en natuurlijk de hoogte van het bestelbedrag. 75% van deze commissie gaat vervolgens naar de sportvereniging en 25% naar Sponsorkliks.

Welke webshops zijn er aangesloten bij Sponsorkliks?
Er zijn een aantal hele grote webshops aangesloten bij Sponsorkliks, waaronder Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd, Adidas, Nike en ga zo maar door. In elke categorie is wel een webshop te vinden, van elektronische apparaten tot sportartikelen en van boekingssites tot loterijen. Op deze pagina is het complete overzicht van webshops te vinden.

Overige informatie
– Het doen van een aankoop via Sponsorkliks gaat volledig anoniem. Niemand van de sportvereniging kan achterhalen wie er via de unieke links wat heeft besteld.
– Probeer wanneer je via Sponsorkliks iets gaat bestellen zo mogelijk altijd ingelogd te zijn in je account die hoort bij de betreffende webshop. Anders bestaat de kans dat je aankoop niet geregistreerd wordt.
– Als je via één van onze unieke links naar een webshop gaat om iets te bestellen, probeer dan niet ondertussen in andere tabbladen te klikken maar je aankoop in één keer af te ronden. Op die manier zou je bestelling gewoon geregistreerd moeten worden.
– Er is een Chrome-extensie die gedownload kan worden waarmee je op een aantal van de grote aangesloten webshops (Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd etc.) automatisch een melding krijgt als je iets gaat bestellen zonder via de unieke link van SPS te gaan. Je kunt SPS hierin activeren door te zoeken naar ‘Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse’.
– De inkomsten die gegenereerd worden via Sponsorkliks zijn door iedereen in te zien. Op onze Sponsorklikspagina kun je je hiervoor aanmelden, maar je kunt ook gelijk de app van Sponsorkliks downloaden en Sportvereniging Poortvliet Scherpenisse toevoegen als sponsordoel. Let op: het kan even duren voordat de commissies geregistreerd worden bij Sponsorkliks.

Android-app van Sponsorkliks
IOS-app van Sponsorkliks

Nogmaals: de webshops die aangesloten zijn bij Sponsorkliks bieden uit vrijwel elke categorie wel producten aan. Als je dus een online aankoop gaat doen is de kans groot dat er een aangesloten site bij zit waarmee je SPS dus gratis kunt steunen. Kijk daarom eens rustig alle aangesloten webshops door om te zien of er tussen zitten waar je regelmatig wat bestelt of wilt gaan bestellen. Jullie steun wordt enorm gewaardeerd!

Mocht je hier nog vragen over hebben of mocht er iets niet lukken dan kun je altijd een mailtje sturen naar webmaster@voetbalsps.nl.