SPS 1 – HSC”28

Afgelopen zaterdag was de eerste test voor het eerste, een oefenduel tegen HSC’28.
Deze werd gespeeld op het veld van NVS, in verband met het niet bespeelbare veld van SPS (lees ook droogte)

De afwezigheid van Ramon, Wiebe en Edwin, werd aangevuld door 4 jeugd spelers (Thomas, Maurice, Swen en Andries) die mochten proeven van het “grote”werk.

De eerste 20 tot 25 minuten was HSC de betere ploeg, hoewel echte kansen uitbleven. Tot het moment van de drinkpauze (halverwege de eerste helft), toen Anton wat tactische omzetingen deed. Daarna kwam SPS beter in hun spel, en werd HSC terug gedrongen. Dat resulteerde ook in het eerste doelpunt van dit seizoen, en die komt op naam van Maurice Lindhout.

Maurice haalt uit voor de 1-0

Na de rust durft de trainer het aan om de jeugd speelminuten te geven, zonder dat SPS verder in de problemen komt. Zo loopt SPS uiteindelijk uit naar een terechte 3-0 overwinning. (doelpunten van Jelmer en Jelmar)